Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΟΥΜΑΝ;ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ; ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ( μας απομυζούν κυρίως) και μας πιάνουνε και τον πισινό! ΑΦΕΡΙΜ ...ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΘΝΟΣ!

AYTOI EINAI OI EΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΚΟΤΖΙΑ... ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!Τουλάχιστον ΟΡΓΆΝΩΣΕ αυτή τη "γιάφκα" των Φιλελλήνων που διευθύνεις ώστε σε βάθος χρόνου να δουλεύει αποτελεσματικά και ελληνικά!


ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΤΟ STATE DEPARTMENT ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ : "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ..."! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Να τη βρίσουμε.. την πρεσβευτίνα ;... ΄Οχιι,εμείς δεν έχουμε
 διπλωματικούς φραγμούς...  Υπάλληλος είναι και εκτελεί
πιστά τις εντολές του δέχεται!.Κατανοητόν Μίστερ Ομπάμα;
Kόλαση με την δεξίωση που παρέθεσε η αμερικανίδα πρέσβης στην Κύπρο για τους στρατηγούς του κατοχικού τουρκικού στρατού!

Η MILLIYET αναφέρει ότι το κυπριακό ΥΠΕΞ, πρόκειται να ζητήσει....

εξηγήσεις από την Πρεσβεία των ΗΠΑ για την πρόσφατη δεξίωση που παρέθεσε η νέα Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο, Kathleen Ann Doherty, στην οποία προσκλήθηκαν και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του τουρκικού Στρατού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου