Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αφού γκρίνιασε...τελικά ο Παυλόπουλος- και μπράβο του- τον προσκάλεσε στη σύσκεψη των αρχηγών!


Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου εις την πρόσκλησιν της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου εις την πρόσκλησιν της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας προσεκλήθην τηλεφωνικώς όπως συμμετάσχω εις την σύσκεψιν των πολιτικών Αρχηγών. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ανταποκριθώ εις την πρόσκλησιν αυτήν.
Η δεδομένη συμπεριφορά της κυβερνήσεως και η διατυπωθείσα δημοσίως απόφασίς της δια την μη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας εις την σύσκεψιν, μία απόφασις βαθύτατα αντιδημοκρατική, με υποχρεώνει εις την μη συμμετοχή μου.
ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ τ.ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ  ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ Ιδού η είδηση:
PROSKLISI_frederica
 Περιγραφή από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Την αγάπησαν πολύ. Την μίσησαν πολύ. Την υποδέχτηκαν με ευχές. Την έδιωξαν με κατάρες. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα που ξεσήκωνε εξίσου τόσο τον θαυμασμό όσο και τον θυμό του ελληνικού λαού; Η Φρειδερίκη Λουίζα Τύρα Βικτωρία Μαργαρίτα Σοφία Όλγα Καικιλία Ισαβέλλα Χρίστα, πριγκίπισσα του Ανοβέρου, της Μ. Βρετανίας και της Ιρλανδίας, δούκισσα του Braunschweig-Luneburg και 34η στη σειρά διαδοχής του αγγλικού θρόνου, γεννήθηκε το 1917, τις παραμονές της ήττας της πατρίδας της Γερμανίας, από τους Συμμάχους της Αντάντ. Μεγάλωσε κατά την περίοδο της ανόδου του Χίτλερ. Παντρεύτηκε τον Παύλο το 1938. Γέννησε τη Σοφία και τον Κωνσταντίνο τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κατέφυγε στη Νότιο Αφρική το 1941, όπου γέννησε την Ειρήνη. Επέστρεψε το 1946. Έγινε βασίλισσα τo 1947. Έφυγε από τη χώρα επί Χούντας, στις 13 Δεκεμβρίου 1967, και απεβίωσε το 1981. 
Περιπετειώδης η διαδρομή της Φρειδερίκης στον πλανήτη και στον 20ό αιώνα. Άλλοι την θαυμάζουν. Άλλοι την κατηγορούν. Ποια ήταν πράγματι η βασίλισσα Φρειδερίκη; Η συγγραφέας ερευνά τα στοιχεία που συνθέτουν την πολύπλοκη προσωπικότητα της αμφιλεγόμενης βασίλισσας

**Η Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου πολύπειρος δημοσιογράφος-βασικά χρονογράφος στην φιλοβασιλική ΕΣΤΙΑ, εφημερίδα-υπόδειγμα σοβαρότητας,σχολή και για δημοσιογράφους...

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προφανώς αυτό το συγγραφικό μπαράζ αλλά και πολλών άλλων δραστηριοτήτων μελών της βασιλικής οικογένειας ...επί ελληνικού εδάφους, δεν είναι τυχαία.Κάτι μαγειρεύεται στα σοβαρά. Μερικοί μιλάνε ήδη και για ίδρυση φιλοβασιλικού κόμματος κόμματος υπό την ηγεσία ή του διαδόχου Παύλου, ή του αδελφού του  μπον βιβέρ, Νικολάου.
Κι άλλοτε είχαν κυκλοφορήσει ανάλογες φήμες, αλλά οι σημερινές όμως συνοδεύονται και με παράπλευρες ζωηρές κινήσεις.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι φιλοβασιλικοί στην Ελλάδα είναι αναρίθμητοι και η είσοδος ενός τέτοιου σχήματος στη Βουλή θα είναι απλός περίπατος.
΄Ομως ο Κωνσταντίνος ας σκεφθεί το προηγούμενο του βασιλέως- και στενού φίλου του Κωνσταντίνου, Συμεών της Βουλγαρίας. Το πείραμα Συμεών απέτυχε αδόξως...
Εκείνο δε που κάνει εντύπωση είναι το δικό μας δημοσιογραφικό ένστικτο... που αποφάσισε να  δημιουργήσει νέα στήλη , ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ...   Και επειδή μάλλον αυτό το ένστικτο είναι ασφαλές... θα αναμένουμε εξελίξεις... πολλές. Εμείς απλά θα τις παρακολουθούμε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου