Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ...

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Από τα Ίμια στην δήλωση Γιούνκερ και από το σύνθημα “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα… ανοικτά σύνορα!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Από τα Ίμια στην δήλωση Γιούνκερ και από το σύνθημα “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα… ανοικτά σύνορα!
 

Ήταν Ιανουάριος του 1996 όταν ετέθη από τους Τούρκους με τρόπο τραγικό για εμάς τους Έλληνες το ζήτημα της κυριαρχίας στο Αιγαίο.

 Μιας κυριαρχίας, που στην πράξη αμφισβητήθηκε όχι μόνον από τους Τούρκους, αλλά και από γραικύλους μέσα σε αυτή την ίδια την χώρα μας με την πολιτική των “γκρίζων ζωνών”. Και ήταν από την μεταπολίτευση και μετά, όπου το θέμα παρέμενε ανοικτό και οι “προοδευτικοί” οι δήθεν υπερπατριώτες της αριστεράς έλεγαν το σύνθημα: “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”.


Η κυριαρχία στο Αιγαίο, οι “γκρίζες ζώνες” και ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που παραμένει ανοικτό και συνοδεύεται ασφαλώς με το θέμα της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και το casus belli της Τουρκίας, ήρθαν στην επικαιρότητα με την προκλητική δήλωση Γιούνκερ. Ο οποίος Γιούνκερ ομιλώντας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως είπε ότι τα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε. πρέπει να παραμένουν ανοικτά. Μόνο που ανοικτά παραμένουν μόνον τα σύνορα της Ελλάδος… Δεν είπε όμως μόνον αυτό ο Γιούνκερ. Είπε ότι δεν πρέπει να τσακωνόμαστε για… δέκα χιλιόμετρα θαλασσίου πλάτους και ασφαλώς έχει δίκιο από την πλευρά του να το λέει, αφού το Λουξεμβούργο που είναι η πατρίδα του δεν είχε ποτέ θάλασσα, αλλά ούτε και ιστορία. Θα έπρεπε να ξέρει ότι για κάθε γαλανό κύμα του Αιγαίου εδώ και χιλιάδες χρόνια οι Έλληνες έχουν χύσει το αίμα τους και αποτελεί την ουσία της μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας της Πατρίδας μας αυτή ακριβώς η θάλασσα, το Ελληνικό Αρχιπέλαγος. Αλλά τι να ξέρει από ιστορία κάποιος με πατρίδα το Λουξεμβούργο…

Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος με τις εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, όπως τους αποκαλούν, και τους “παράτυπους μετανάστες”, κατά την ορολογία τους, δυστυχώς παραμένει πρόβλημα μόνον Ελληνικό και η Ευρώπη, ας το πάρουμε απόφαση, αδιαφορεί. Αδιαφορεί για το Ελληνικό δράμα και για την προκλητική στάση ενός κράτους δουλέμπορου όπως είναι η Τουρκία, από την οποία έρχονται στην χώρα μας παράνομα οι αλλοδαποί. Είναι επίσης η Τουρκία άμεσα υπεύθυνη για τις δολοφονίες και τα πνιγμένα παιδάκια με τις βάρκες, που ταξιδεύουν με 9 μποφόρ και όχι ασφαλώς η Ελλάς.

Όμως την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας ομιλεί για μία διεθνή συνωμοσία με σκοπό τα εθνικά κράτη της Ευρώπης, την ίδια στιγμή όπου ο πρωθυπουργός της Τσεχίας λέει ότι δεν είναι μετακίνηση προσφύγων αυτή, αλλά εισβολή, την ίδια ώρα η κυβέρνηση της αριστεράς ομιλεί για ανοικτά σύνορα,  καλλιεργεί ένα κλίμα ενός ακριβά πληρωμένου “αντιρατσισμού”, θέλει να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο και θέλει… ανοικτά σύνορα.

Απόλυτα συνεπείς οι εξουσιαστές μας με την νέα αριστερά του Μαρκούζε και της open society του Τζωρτζ Σόρος. Ο εχθρός γι' αυτούς είναι το εθνικό κράτος. Όσο για την Ευρώπη είναι φανερό ότι μας φορτώνει το πρόβλημα χωρίς να κάνει τίποτε. Δικό μας χρέος να υπερασπιστούμε το εθνικό κράτος των Ελλήνων και να μη γίνουν οι Έλληνες μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, αφού ο κ. Γιούνκερ θέλει ανοικτά σύνορα ας φύγουν από εδώ όσοι μπήκαν στην πατρίδα μας και ας πάνε εκεί που θέλουν να πάνε, δηλαδή στην Γερμανία, στην Γαλλία και στα άλλα κράτη της Βορείου Ευρώπης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου