Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η περίπτωση ΦΙΛΗ και οι κομματικοί...ψευτοδημοσιογράφοι! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...Σύντροφο-Μπολσεβίκο ΝΙΚΟΛΑΕΦ ή... ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΙΛΗ!
Φωτογραφία του χρήστη Εξέγερση Ελλήνων.Του σέρνουν τον αδόξαστο! Και λίαν καλώς, διότι ο μπολσεβίκος-πεμπτοφαλαγγίτης, δεν έχει ιδέα από ελληνική πραγματικότητα.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΖ..ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ!

΄Ομως η περίπτωση του... προκάλεσε και υπερασπιστικές αντιδράσεις από μέρους της αριστερής -ανθελληνικής πεμπτοφάλαγγας. 
--Ναι μπορεί ο άνθρωπος να έκανε λάθος...αλλά η έκφραση της γνώμης του είναι κατοχυρωμένο...δημοκρατικά δικαίωμα...κ.λ.π. 
Την κοτσάνα την είπε άλλος ένας ψευτοδημοσιογράφος ονόματι Μπογιόπουλος..που δεν δέχεται μύγα για την ψευδώνυμη κομμουνιστική δημοσιογραφική αξιοσύνη του!
--Από που κι ωσπού είσαι δημοσιογράφος ΡΕ αριστερό αρχίδι; Τρεχαντήρι του ΜΑΡΞ-ΛΕΝΙΝ κ.λ.π, της  παταγωδώς εξαφανισθείσης  εβραοσιωνιστικής κομμουνιστικής αλητεία; Είσαι, ΕΝΑ μαζί μέ όλα εκείνα τα εμετικά υποκείμενα που κάνουν κοματική δημοσιογραφία!! Προπαγανδιστής του ΚΚΕ δεν είσαι ; Για ποιά δημοσιογραφία, εσείς τα κομματόσκυλα, μπορεί να μιλάτε;
Μα ο εν Ελλάδι μπολσεβίκος Θεός σας , ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣτο ξεκαθάρισε: Εμείς στον "Ριζοσπάστη" δημοσιεύουμε μόνον όσα ενδιαφέρουν το κόμμα!..΄Ολα τα άλλα τα ρίχνουμε στο καλάθι των αχρήστων...
 
ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΕ! 
Κι εσύ Ρε αποχαμένε Μπογιόποπουλε, και Φίλη, κυκλοφορείτε ως δημοσιογράφοι; Σου τα έψαλε κανονικά ο ευπρεπής "δεξιός" κ.Κοττάκης, χθες στο real fm. ΌΠΟΥ ΑΦΡΙΖΕΣ κυριολεκτικά  με τα ιδεοληπτικά αδιέξοδά σου.
Ε, άει σιχτιρ πια αποσπόρια του φασιστικού Μπολσεβικισμού-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ,ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ που θα περνιέστε και για δημοσιογράφοι!! 
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ αποτελούν όνειδος και ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοσιογραφία! ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ και όχι στο κόμμα του, στα κομματικά φαύλα ΜΕΓΑΖΑΚΙΑ!

ΝΑΙΣΚΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ κ.λ.π. άλλοι αλητήριοι; 

  

ΑΥΤΟΣ, Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

«Είναι ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ-Τον έδιωξα από το Πάντειο - Για εμάς ο Φίλης είναι ΝΕΚΡΟ ΚΡΕΑΣ» - ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ από τον Πρόεδρο των Ποντίων Ελλάδος - Του χρειάζεται!

"Μας έχει κάνει ρόμπα ο φούσκας!
Ο κύριος Αποστολίδης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη απάντησε στο Νίκο Φίλη που αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων, και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει,όπως διαβάσαμε στο sdna.
Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:
«Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΚΝΙΟΝ!..ΑΠΟΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ!

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

Κοιμάται και ξυπνάει με τη... Γερμανία στο προσκεφάλι του!
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να... 
κάνει τον ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου, ΥΠΕΞ του... Βερολίνου!
Κατά τη διάρκεια της τελετής, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ολοκληρώσει την ομιλία του και θέλησε να προσκαλέσει στο βήμα τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Γιαν Άσελμπορν.
Αντί όμως να τον προσφωνήσει ως υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, τον προσφώνησε ως υπουργό Εξωτερικών του... Βερολίνου!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου