Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!..Κι εσύ λαέ θα κρατάς σημαιάκια τους; ΟΥΣΤ!

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ!
Ο Μεϊμαρακης...αποσύρεται από λεπτό σε λεπτό!!


Από κάποιο λάθος το ηλέκτρονικό σύστημα καταγραφής της ψηφοφορίας στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.δεν λειτουργεί  Μέχρι στιγμής 9.30 π.μ. δεν έχει ψηφίσει κανένας! Ο κ. Μεϊμαράκης οργισμένος δήλωσε πως οι εκλογές αναβάλλονται... Αν οι άλλοι 3 υποψήφιοι θελήσουν να συνεχίσουν... αυτός ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!
Μπάχαλο τουτέστιν και ενδεχομένος να υπάρχει δάκτυλος πονηρός.. ΄Εδωσε δε προθεσμία μισής ώρας κι αν δε αποκατασταθεί το σύστημα ...τότε.. χαιρέτα μας τον πλάτανο. Κι αυτό το ασκέρι... ονειρεύεται να κυβερνήσει την Ελλάδα!  

Βρε...Βρε... που χάθηκε αυτή η ψυχή;


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ – Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και ο Ολυμπιακός...


Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο την ελληνική Δικαιοσύνη και όχι μόνο. Τι κάνει όμως σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, που είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη με το περίφημο σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης;
Ο Κοσκωτάς, 14 χρόνια μετά από την αποφυλάκισή του το 2011, απολαμβάνει τον καφέ του στη Γλυφάδα, έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πάντα το ενδιαφέρον του συγκεντρώνει η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, ο 62χρονος Γιώργος Κοσκωτάς, δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα που υπεξαίρεσε καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε νόμος για την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου