Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΚΑΖΙΚ Α-ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ.-ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟ ΦΙΑΣΚΟ!
(ρε Βαλτός είσαι;)



Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ...ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ  ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ.
Η ΣΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΝΑΤΒΟΥΤΟΓΛΟΥ  ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ --ΧΑΪΛ...
Τρίχες τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του όντως. Αλλά τα μεμέτια της ΄Αγκυρας όχι μόνο δεν έδωσαν το παραμικρό, (ούτε Χοτ σποτς,..ούτε έλεγχο και άμεση διάλυση εντός 24/ώρου των εμπόρων της λαθρομετανάστευσης..που εδρεύουν στο τουρκικό έδαφος.Τίποτε! ΄Οχι μόνο δεν το θέλει αλλά ζήτησαν κοινή περιπολία στο Αιγαίο, μεγάλο όνειρό τους, και θα το πετύχουν κατά πάσα πιθανότητα αφού επιδιώκουν το λακριντί να συνεχιστεί για την κρίση του μεταναστευτικού ...θα συνεχιστεί και με την Μανδάμ- Φράου Μέρκελ...
 Παρακρουστικό! Τριεθνής συνομιλίες ( ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΕΡΚΕΛ!!..Τι δουλειά έχει η κυρία αυτή; Έχει εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί την Ε.Ε;...Αλλά δεν είπε ο Τσίπρας ότι πήγε στην Τουρκία κι ως ο εκπρόσωπος της ΕΕ; Μα δεν τον έλαβαν σοβαρά οι Τούρκοι; Και δεν τους είπε ένα βαρβάτο: ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΓΛΑΝ BOYS; Πως όμως; Με τα μπατζάκια που κουβαλάει ο φαιδρός κουκουλοφορος και επαγγελματίας καταληψίας μπολσεβίκος;

Το θέμα της εισροής των μεταναστών στην Ελλάδα  είναι διαυγές. ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ είναι η Τουρκία. Αυτήν, η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να στοχεύσει. Τα υπόλοιπα είναι χθόνια και σε βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάς έχει τη δύναμη να θωρακίσει τα σύνορά της και αγρίως μάλιστα. Να στείλει αμέσως Νότα στην Ε.Ε. "Μάγκες, Συμμορφώστε την Τουρκία...αν θέλετε να μην μπουκώσετε με μουσουλμάνους τη Ευρώπη! Η Ελλάς πλέον δεν θα επιτρέψει την είσοδον σε κανέναν λαθρομετανάστη .. Κι αφήστε τα περί ανθρωπισμού. Εμείς δώσαμε εξετάσεις ανθρωπιάς... Το πρόβλημα είναι η Τουρκία." Και να κόψει αμέσως το βήχα της Μέρκελ πως τάχα μπορεί να μετάσχει σε συνομιλίες με την Τουρκία και Ελλάδα. Ο ΄Ελλην πρωθυπουργός ομιλεί και εξ ονόματος της Ε.Ε. ! ΑΡΚΕΙ! Αφήστε τα πουτανίστικα παιχνίδια Μαντάμ -Φράου. Φτάνει πια το δούλεμα!

Τελικά το φιάσκο της επίσκεψης Τσίπρα στη Τουρκία, προδικάζει και τις επόμενες εξελίξεις όπου το ξεβράκωμα της Κυβέρνησης θα είναι τελειωτικό! Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ θα είναι καταλυτική. Είναι το μόνο βέβαιο στο ζόφο που βιώνουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου