Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΕΜ ΠΩΣ; ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ... ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Α.

ΕΝΑ  ΚΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΚΌ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Άλλους μας ζήτησαν να συλλάβουμε κι άλλους προσάγαμε»

Μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Άλλους μας ζήτησαν να συλλάβουμε κι άλλους προσάγαμε»Με την κατάθεση του αστυνομικού Κωνσταντίνου Κοτσοβού συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είπε πως έλαβαν σήμα από το κέντρο «ότι πιθανόν η συμπλοκή ήταν μεταξύ φιλάθλων» και έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος μετά τη δολοφονία και αφού είχε ήδη συλληφθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

Σοκαριστική εξέλιξη : Ο εφιαλτικός αριθμός 24715 και το «τέλος» της Ελλάδας και του ελληνισμού !

Ελληνισμός, τετέλεσται !
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δείχνουν το μέγεθος της «γενοκτονίας» ή «εθνοκάθαρσης» του Ελληνισμού στα χρόνια των μνημονίων. Το δημογραφικό, το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα της Ελλάδας, είναι πλέον σε οριακό και μη αναστρέψιμο σημείο. Ο αριθμός 24715 είναι εφιαλτικός και καταγράφηκε στα στοιχεία του ισοζυγίου θανάτων- γεννήσεων στις 9 Νοεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου