Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ:



ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ …ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;
Ε…ΕΡΧΕΤΑΙ…Ε…ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ; 
Η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του τ.Βασιλέως Κωνσταντίνου ανατάραξε τα ύδατα. Τουλάχιστον δυο εφημερίδες έσπευσαν να δημοσιεύσουν με μεγάλους τίτλους τους φόβους τους περίπου.. ότι επανέρχεται η Βασιλεία στην Ελλάδα με σενάρια που “κινούν” η…Τρόϊκα και οι Γερμανοί.!!! Δημοσιογραφικές μυθολογίες μεν αλλά…
…Στο χθεσινό άρθρο του ο Απ.Βραχιολίδης χαρακτήρισε με νόημα “ιστορική αλλά και σημαδιακή” την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Κωνσταντίνου.
Σημαδιάκη για επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις; Η “συνεύρεση” του βασιλέως με το εχθρικό γι΄αυτόν ΔΟΛ εκ πρώτης όψεως φαίνεται περίεργη. Αλλά στην πολιτική δεν υπάρχουν απίθανα, πολύ δε περισσότερο όταν αναλογιστεί κανείς τον πρωταγωνιστικό παρασκηνιακό ρόλο του συγκροτήματος Λαμπράκη στο μαγείρεμα και ανεβοκατέβασμα των ελληνικών Κυβερνήσεων από την προπολεμική ακόμη περίοδο.
Πάντως η έκδοση της βιογραφίας του τέως, μπορεί να είναι προάγγελος, πολλών εξελίξεων ..ειδικά σήμερα όπου η πολιτική καταχνιά σκεπάζει ολάκερη τη χώρα.Δείτε τι γράφτηκε χθες:

Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ
Ξεπέρασε τις 100.000 φύλλα χθες Το Βήμα με τον πρώτο τόμο της αυτοβιογραφίας του Κωνσταντίνου και εκτινάχθηκε μετά από πολύ καιρό στην...
πρώτη θέση των κυκλοφοριών. Η ακριβή έκδοση του Βήματος έγινε ανάρπαστη και πολλά ήταν τα σημεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία όπου η εφημερίδα κυριολεκτικά «εξαφανίστηκε» από νωρίς από τα ράφια, ενώ πολλά είναι ήδη τα αιτήματα από τέτοια σημεία πώλησης για την επανακυκλοφορία του πρώτου τόμου του βιβλίου. Κι όλα αυτά με τον δεύτερο από τους τρεις τόμους του βιβλίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, να παρουσιάζει το κύριο πολιτικό ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει τις αφηγήσεις του για την «καυτή» πολιτική περίοδο από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος γίνεται βασιλιάς: σε αυτό τον τόμο, όπως έχει προαναγγείλει Το Βήμα, περιλαμβάνονται όλα τα γεγονότα από τις αρχές του 1964, η κυβέρνηση Παπανδρέου, η σύγκρουση του '65, οι μυστικές συνεννοήσεις του Κωνσταντίνου με τους Γέρο και Παναγιώτη Κανελλόπουλο που ακολούθησαν για εκλογές τον Μάιο του '67 με απλή αναλογική, αλλά και η πορεία προς τη χούντα και η επικράτησή της τον Απρίλιο του ΄67. Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι όταν Το Βήμα διαφήμισε το βιβλίο με τίτλο με τίτλο της καμπάνιας «Θα τα πω όλα», αναφερόταν στις αποκαλύψεις αυτού του τόμου που αναμένεται να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

http://www.parapolitikaargolida.gr/2015/11/blog-post_342.html

ΕΕΕΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ;
Κατά πάσαν πιθανότητα, αν υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις... O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ή Ο ΠΑΥΛΟΣ;
Κύριος ΝΟΜΕΥΣ ΤΟΥ ΘΡΌΝΟΥ παραμένει ο τ.βασιλεύς, αφού δεν έχει παραιτηθεί ακόμη επίσημα υπέρ του πρίγκιπα Παύλου.
Πληροφορούμε ότι ο Παύλος είναι γερό χαρτί: είναι οικονομολόγος, είναι πτυχιούχος διεθνών Σχέσεων & μάρκετινγκ, κατέχει άριστα τα ναυτιλιακά θέματα και το σημαντικότερο έχει δικές του επιχειρήσεις FUNDS..Διαχειρίζεται επενδυτικά κεφάλαια, δηλαδή ένα κι ένα για την κρίση μας.. 
Δείτε το πλούσιο βιογραφικό του, όπως καταχωρείται στην ιστοσελίδα GREEK ROYAL FAMILY και βγάλτε τα στυμπεράσματά σας!


Παυλος - Ποετο Χελι0001
Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΤΑΝΤΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΑ.
Βασικά μια υποδειγματική οικογένεια.














Crown Prince_Pavlos-_pop_upO Διάδοχος Παύλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου 1967. Όντας επτά μηνών μετά την απόπειρα του Βασιλέως Κωνσταντίνου να ανατρέψει την χούντα των συνταγματαρχών, η οικογένειά του αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στη Ρώμη μέχρι το 1974, όταν η Βασιλική Οικογένεια εγκαθίσταται στο Λονδίνο. Ο Πρίγκιπας Παύλος φοίτησε στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου, το οποίο ίδρυσαν οι γονείς του Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία ενώ τα δύο τελευταία φοίτησε στο United World College στις Η.Π.Α. από όπου και αποφοίτησε το 1986.
Ο Διάδοχος Πάυλος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Ανθυπολοχαγός του Βρετανικού Στρατού. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του εκπαίδευση στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία, στο Σαντχερστ, όπου του δόθηκε η θέση του Commandant's Stick Orderly. Έπειτα από την αποφοίτησή του από το Σαντχερστ, του ανατέθηκε τριετής υπηρεσία στους Royal Scots Dragoon Guards, ένα σύνταγμα ιππικού, το οποίο εδράζεται στην Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία και διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις στον Καναδά και την Ιορδανία. Παρέμεινε στην υπηρεσία του Βρετανικού Στρατού για δέκα έτη.
Ο Πρίγκιπας Παύλος παρακολούθησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Georgetown, School of Foreign Service στην Ουάσιγκτον, από όπου αποφοίτησε το 1993 με Δίπλωμα Bachelor στις Διεθνείς Σχέσεις, στο Δίκαιο και τη Διοίκηση. Από το ίδιο πανεπιστήμιο το 1995 έλαβε δίπλωμα Masters στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Οικονομικά. Το 1994 κατά την διάρκεια τετράμηνων θερινών διακοπών, εργάστηκε στο Χονγκ Κονγκ στην ναυτιλιακή εταιρεία Pasific Basin, η οποία ήταν σε διαδικασία IPO.
Από το 1995 μέχρι το 1997, εργάστηκε στην εταιρεία ναύλωσης πλοίων Charles R. Weber Company Inc στο τμήμα Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Το 1997 συν-ιδρύει την Griphon Asset Management, μία εναλλακτική εταιρεία επενδύσεων fund-of-funds. Το 1998, συν-ιδρύει την Ivory Capital Group LLC, μια επενδυτική εταιρεία όπου στόχο έχει την διαχείριση ιδιωτικών επενδύσεων. Το 2002 συν-ιδρύει την Ortelius Capital Partners LLC μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που ειδικεύεται στην επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Συνεχίζει την συνεργασία αυτή , έχοντας δημιουργήσει μία βάση ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων και μια ενεργή επενδυτική δομή.



O Πρίγκιπας Παύλος παντρεύτηκε τη Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, (Πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ) το 1995, στο Λονδίνο. Έχουν πέντε παιδιά: την Μαρία-Ολυμπία (Νέα Υόρκη 1996), τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο (Νέα Υόρκη 1998), τον Αχιλλέα-Ανδρέα (Νέα Υόρκη 1999), τον Οδυσσέα-Κίμωνα (Λονδίνο 2004) και τον Αριστείδη-Σταύρο (Λος Άντζελες 2008). Ο Πρίγκιπας Παύλος και η οικογένειά του διαμένουν στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου