Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΛΙΓΑ ΤΑ...ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! 153 "ΝΑΙ" ΣΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ.

΄Ετσι γράφει ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Το "σε λίγο είναι" αόριστο. Τον Φλεβάρη θα αρχίσουν τα τύμπανα της πτώσης της αριστερής εφιαλτικής στρούγκας του τσομπάνη Τσίπρα!... διευκρινίζουμε εμείς!
Δυο ήταν οι μεγάλες απώλειες για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σακελλαρίδης και Νικολόπουλος, με τον δεύτερο να λέει ΟΧΙ στα....
προαπαιτούμενα, και τον πρώτο να έχει υποβάλει νωρίτερα την παραίτησή του. 137 ήταν τα ΟΧΙ σε σύνολο 290 ψηφιφάντων. 
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση σιγά-σιγά καταρρέει!

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ...ΙΔΙΟΦΥΉ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ γράφει η ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ... 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας (L) χαιρετίστηκε από CHP Κεμάλ Kılıçdaroğlu (R) στις 18 Νοεμβρίου, 2015. DHA Φωτογραφία
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας (L) χαιρετίζει τον CHP Κεμάλ Kılıçdaroğlu (R) στις 18 Νοεμβρίου, 2015. DHA Φωτογραφία
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε εγκάρδιες συνομιλίες με τους ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας (CHP) και το Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών »(HDP), τα κόμματα της αντιπολίτευσης και της αριστεράς, που ο ίδιος επισκέφθηκε στην τουρκική πρωτεύουσα όταν συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην 18 Νοεμβρίου.Ο Τσίπρας και ο ηγέτης Κεμάλ Kılıçdaroğlu συμφώνησαν να καταβάλουν κοινές προσπάθειες για να μετατραπεί ...το Αιγαίο και η Μεσόγειος σε «θάλασσες της ειρήνης", δήλωσαν πηγές.

Αντιπροσωπείες από τα δύο μέρη θα συναντηθούν για να συντάξουν... έναν χάρτη πορείας για το σκοπό αυτό, όταν μια αντιπροσωπεία από Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθεί την Τουρκία την επόμενη εβδομάδα. 

Μπα... υπάρχουν και τέτοια... αριστερά πλάνα και δεν το ξέραμε;

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ!

Ο Ερντογάν επιπλήττει Τούρκους οπαδούς για την προσβολή του εθνικού ύμνου της Ελλάδας

ΑΠΟ ΤΗΝ 


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τη συμπεριφορά ορισμένων τμημάτων της τουρκικής κοινωνίας οι οποίοι κατά τη διάρκεια (17 Νοεμβρίου) του ποδοσφαίρικού φιλικού αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, αποδοκιμασαν-γιουχάϊσαν το εθνικό ύμνο των επισκεπτών-Ελλήνων. 
. "Είναι απίστευτο. Δεν είμαστε ένα έθνος με δυσανεξία σε βαθμό που δεν είναι σε θέση να εμφανίσει σεβασμό προς τον εθνικό ύμνο μιας χώρας. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στα γονίδια αυτού του έθνους. Πώς θα το θεωρούσαμε αν άλλοι είχαν κάνει το ίδιο για μας; »ρώτησε ο Ερντογάν σε συνέντευξή του στο ATV και A Haber αργά το βράδυ της 18 Νοεμβρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου