Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ: ΣΕΛΙΝΟ-ΜΟΛΟΧΑ-ΣΠΑΝΑΚΙ…ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΣΑΓΑΚΙΑ- 
ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

Σέλινο – Τα Οφέλη Στην Υγεία Αν Το Τρώτε Καθημερινά

Για να πω την αλήθεια αυτό το καθημερινά, που διαβάζω στη συνταγή των επαϊόντων εμένα με ενοχλεί. Τί είμαστε πράκτορες των σελινοπαραγωγών ; 
Τσαγιέρα κεραμική μαζί με φίλτρο, γκρι, 650 ml my tea S-P BAM39823 Το σέλινο όπως και το σπανάκι θεωρούνται επιστημονικά από τα πιο δυνατά, αποτελεσματικά φυτικά προϊόντα, που 2-3 φορές την εβδομάδα δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι μας.Κατά την άποψή μου, είναι δυνατότερα, και από το μαρούλι, που έτσι κι αλλιώς δεν μας λείπει ως σαλατικό, κι από τα λάχανα Ελλάδας ή Βελγίου. 

Το πρόβλημα όμως με εμάς είναι ο ίδιος ο εαυτός μας ,τον οποίο έχουμε κουρδίσει σε εξωφρενικές συνήθειες, εντελώς μηχανικές, ρομποτικές, χωρίς να έχουμε εξετάσει την ωφελιμότητα τους ως προς τη καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Θα γίνω βαρετός αν επαναλάβω τη ρήση του Αγίου Ιπποκράτη: ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ...ΚΑΦΕΣ

Σε απλή μετάφραση αυτό σημαίνει: Μαστιζόμαστε από ασθένειες εξ αιτίας των επιλογών μας.Δεν ξέρουμε τι ρίχνουμε στον σκεμπέ μας. Έχουμε αναγάγει τον καφέ σε υπέρτατο ρόφημα. Υπάρχουν ούκ ολίγοι που πίνουν έως και 10 καφέδες τη μέρα.. Μάλιστα δε, θα το έχετε προσέξει πως έχει γίνει της μόδας κάποιοι να κυκλοφορούν στο δρόμο ακόμη με ένα πλαστικό ποτήριον με καφέ μετά καλάμου…ακόμη και μέσα στα μέσα μετακίνησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου