Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015



Πυρά από τον Ντάνιελ Κρεγκ ( Τζέημς Μποντ) κατά των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για την προσφυγική κρίση

Στέλιος Μπαμιατζής
Στέλιος Μπαμιατζής , CNN Greece
Πηγή: Adam Berry Getty Images for Sony Pictures
  • «Μια τραγωδία διαδραματίζεται. Εναπόκειται στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ενεργήσουν προκειμένου να διευθετήσουν»
  • «Οι πρόσφυγες δε σκέφτονται τον Τζέιμς Μποντ όταν δίνουν μάχη για να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο με τις οικογένειές τους»
Ο γνωστός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, δημοφιλής και...αναγνωρίσιμος ως Τζέιμς Μποντ, απηύθυνε την Παρασκευή έκκληση προς τους Ευρωπαίους ηγέτες να "διευθετήσουν" την προσφυγική κρίση που συγκλονίζει τη Γηραιά Ήπειρο.
"Μια τραγωδία διαδραματίζεται. Εναπόκειται στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ενεργήσουν προκειμένου να διευθετήσουν" την κατάσταση, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βρετανός ηθοποιός.
Τονίζεται πως η είσοδος στη Βρετανία χωρίς νόμιμα έγγραφα έχει καταστεί πλέον πολύ δυσκολότερη από ότι ήταν κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες να συνωστίζονται κοντά στο λιμάνι του Καλαί, διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να περάσουν τη Μάγχη. Τουλάχιστον 15 εξ αυτών έχουν χάσει την ζωή τους από τον Ιούνιο.

"Ένας κατάσκοπος του κινηματογράφου δεν θα διευθετήσει το ζήτημα", προσέθεσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.
"Οι πρόσφυγες δε σκέφτονται τον Τζέιμς Μποντ όταν δίνουν μάχη για να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο με τις οικογένειές τους αδιαφορούν πλήρως για εκείνον," προσέθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος, κατά ειρωνεία της τύχης, επελέγη από τη βρετανική κυβέρνηση για να πρωταγωνιστήσει σε μια εκστρατεία προώθησης του τουρισμού στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου