Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ...ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;



Μυστήριο που μπορεί να σημαίνει πολλά.Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών δεν έκανε καμιά αναφορά ως προς την φαρσοειδή επίσκεψη ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ στην Τουρκία.. Ούτε καν μια φωτογραφία έβγαλε..ούτε ένα φλασάκι έπεσε, όπως φαίνεται και στη δική μας φωτό!

Πλήρης συσκότιση!Η επιδεικτική αυτή σιγή κάτι πρέπει να σημαίνει...Εμείς, με κάθε επιφύλαξη υποπτευόμαστε ΔΙΑΦΩΝΙΑ μεταξύ Υπουργού εξωτερικών και Πρωθυπουργού.Γιατί; Διότι ο Κοτζιάς μπορεί να είναι μπολεσεβίκης ιδεολογικής καταγωγής, όμως παραμένει αλώβητα ΄Ελληνας και πατριώτης... εν αντιθέσει με τον νεανία ευκαιριακό πρωθυπουργό..που δεν ξέρει τι του γίνεται.Οπότε η αποσιώπηση των ..."πεπραγμένων" της Αγκύρας κάλλιον είναι να μην αναφέρεται το τίποτα που εισπράξαμε από τους Μεμέτηδες Ισλαμιστές! Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ, όπως λέμε εμείς στη δημοσιογραφική διαλεκτική!

΄Οχι δεν φαίνεται ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά είναι σίγουρα μηνυματική η σημερινή μουγγαμάρα του ΥΠΕΞ για την τζούφια πλην βαρύγδουπη επίσκεψη!

DIPLOMATIC OBSERVER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου