Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΘΣΤΟΛΗ ΤΗΣ...


ηη

Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ,με την σακοράφα της (είναι βελόνα για τα σακιά)... κεντάει τον αχαμνό Τσίπρα 

Επίθεση της Σακοράφα σε Τσίπρα και Βούτση
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Βούτση εξαπολύει η Σοφία Σακοράφασε επιστολή-απάντηση στην επιστολή του προέδρου της βουλής σχετικά με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους.
Η κ. Σακοράφα έστειλε την Πέμπτη επιστολή στον κ. Βούτση αναφέροντας τα εξής:


"Κύριε Πρόεδρε,
Με  συστημένη επιστολή που έλαβα στις 17 Νοέμβρη, υπογεγραμμένη από εσάς στις 12 Νοέμβρη, μου ανακοινώσατε την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Στην επιστολή  δεν τολμήσατε καν να αναφέρετε το όνομα της Επιτροπής. Λογικό. Όταν κάποιος επιδιώκει με κάθε τρόπο να “ξεχάσει" ο ελληνικός λαός να αμφισβητεί τη νομιμότητα του χρέους και να πιστέψει ότι το τρίτο σκληρότατο μνημόνιο είναι η μόνη λύση, τότε η αλήθεια φοβίζει και σαν τίτλος.
Κύριε Πρόεδρε,
Είναι αδιανόητο για τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο για κάποιον που κάποτε υπήρξε αριστερός, να καταργεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο Πρόεδρός της.
Αυτά κύριε Πρόεδρε της Βουλής. Τίποτε περισσότερο. Εσείς απλά ενεργήσατε κατ΄ εντολή.
Είναι ο λόγος άλλωστε για τον οποίο επιλεγήκατε ως  Πρόεδρος της Βουλής, τούτη την κρισιμότατη περίοδο.
Την  πολιτική ευθύνη για την απόφαση αυτή τη χρεώνεται ακέραιη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας ο οποίος συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παρέστη στην έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.
Ο κ. Τσίπρας ο οποίος με διαβεβαίωνε προσωπικά για την αταλάντευτη απόφαση του, η Επιτροπή να λειτουργήσει απρόσκοπτα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της.
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την συγκάλυψη των εγκληματικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν αλλά και όλων όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, με τις μίζες και τις λεόντειες συμβάσεις.
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την αποποίηση ενός εργαλείου διαπραγμάτευσης του χρέους το οποίο το αποδέχεται, το εγκρίνει και το νομιμοποιεί ακόμα και το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.           
Είναι δεδομένο ότι η απόφασή σας για την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας σε τίποτα δεν θα επηρεάσει και την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα όλων όσων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πιστεύοντας ότι η αλήθεια θα είναι ο καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις.
Στην επιστολή που έλαβα από τον Νίκο Βούτση δεν τολμάει να γράψει ούτε το όνομα της Επιτροπής που κατάργησε. Ίσως επειδή έχει τη λέξη Αλήθεια.
Την πολιτική ευθύνη για την απόφαση κατάργησης της Επιτροπής Αλήθειας χρεώνεται ακέραιη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ.Τσίπρας με διαβεβαίωνε προσωπικά για την αταλάντευτη απόφαση του,η Επιτροπή να λειτουργήσει απρόσκοπτα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της" .
Η κ Σακοράφα επιτίθεται στον κ. Τσίπρα και μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου