Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΝΑΙ ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ... ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΆ ΜΕ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΠΛΆΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 7 ΑΔΕΛΦΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ;


Πούτιν: Χρηματοδοτούν το Ισλαμικό Κράτος 40 χώρες – Ανάμεσα τους κάποιες από την G20

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Πούτιν: Χρηματοδοτούν το Ισλαμικό Κράτος 40 χώρες – Ανάμεσα τους κάποιες από την G20

Το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται από 40 χώρες, μεταξύ των οποίων και κάποιων που ανήκουν στις G20, αποκάλυψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, επικαλούμενος πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.
Στον απόηχο της Συνόδου των G20, ο Πούτιν κατέστησε αναγκαίο τον τερματισμό του παράνομου εμπορίου πετρελαίου, από το οποίο το Ισλαμικό Κράτος αποκομίζει τεράστια έσοδα.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι «δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μετρήσουμε ποια χώρα είναι πιο αποτελεσματική στη μάχη εναντίον του ISIS», καθώς είναι επείγουσα ανάγκη η ένωση των διεθνών δυνάμεων εναντίον της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης.
Ο Πούτιν επανέλαβε την πρόθεση της Ρωσίας να στηρίξει τους Σύρους αντάρτες, προκειμένου να ενισχυθεί το μέτωπο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Βέβαια, διευκρίνισε ότι μία τέτοια εξέλιξη προϋποθέτει την ύπαρξη μίας πολιτικής συμφωνίας.
«Χρειαζόμαστε την πραγματική υποστήριξη των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και του Ιράν» κατέληξε ο Πούτιν.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου