Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ…

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΕΙΔΩΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ-GANG- ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
ΟΜΠΑΜΑ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ.. ΤΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ.( Ο θεός να μας φυλάει από τις αποκοτιές του)

Πριν από λίγο οι G20 έβγαλαν επίσημο ανακοινωθέν που δείχνουν ότι θα… καταπολεμήσουν την τρομοκρατία,Και μάλιστα ο αρχικαρδινάλιος της τρομοκρατίας ΑΦΡΟ-Αμερικάνος ΟΜΠΑΜΑ θέλει ο αγών κατά της τρομoκρατίας των ξυπόλυτων ISIS και ΑΛ ΚΆΪΝΤΑ… να γίνει από ΚΟΙΝΟΥ!
Γιατί; Αυτοί οι Αμερικάνοι (με ΄Αγγλους και Γάλλους, Γερμανούς) δεν φτιάξανε την ατέλειωτη πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή; (από το 1948 και πιο μπροστά κρατάει το στόρυ-ΛΩΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ) των πλιατσικολόγων της δύσης) Γιατί θέλουν να τσοντάρουν και οι άλλοι λαοί στις τυχοδιωκτικές τους απάνθρωπες επιδιώξεις;Το παίζουν πονηροί. Αυτά τα σιχαμερά ερπετά δεν δημιουργούν εστίες πολέμου για να κατακλέβουν λαούς; Ας τα βγάλουν πέρα μονάχοι τους..Τι τους φταίει ο Δανός, ο Τσέχος, ο ΄Ελληνας;




ΠΟΥΤΙΝ Ή "ΠΟΥΣΤΙΝ" ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ
ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥΛΙΑ Ο ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ
ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Ο συνάμενος-κουνάμενος Πούτιν τι κάνει στη Συρία; Κυνηγάει περιστέρια ή σπουργίτια;Πάει πολύς καιρός και δεν …τσουλάει! Δεν μπορεί να κόψει τον βήχα των κατσαπλιάδων Τζιχατζηστών; Τι λε ρε παιδί… και κυκλοφορεί ως σπουδαίος ηγέτης; ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ των Παρισίων δεν θύμωσε;… και να στείλει τα στούκας του να σαρώσει τα πάντα; Κι όμως αυτός ο ψευτονταής το έριξε σαν κότα στο λακριντί με τον Ομπάμα και τους λοιπούς 19 χαλβάδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας!..Για από κοινού δράση!!! Θέλουν και συνεταιράκια, τσοντάρισμα σε παραδάκι, αλλά και σε ζωές… για τις τυχοδιωκτικές μπίζνες τους στη Μέση Ανατολή!..

Και By the way,,, όσοι αφελείς πιστεύουν σε ελληνορωσική συνεργασία...(ό,τι θα μας σώσουν οι Ρώσοι κ.λ.π.ας το ξεχάσουν) Ιστορικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ βοήθησαν την Ελλάδα... Συνδεόμαστε μονάχα θρησκευτικά ...αν και επ αυτού... εποφθαλμιούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας .. Ας είναι καλά μερικοί λεβέντες Πατριάρχες μας  που  έχουν κόψει το βήχα στους Ρώσους!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…( Μέσα και ο κλόουν Τσιπράκος…) 

Με αποτέλεσμα να στοχοποιηθούν ΟΛΟΙ οι ευρωπαϊκοι λαοί … και η Ελλάς φυσικά, αν και αιωνίως απολαμβάνει μέγιστου σεβασμού από τον Αραβικό κόσμο)
Προσέξτε οι Αμερικανο-εβραιοσιωνιστες μας παρασέρνουν στον όλεθρο….. Το γράφουν τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ… Το λένε οι προφητείες των Αγίων μας..Το λέμε κι εμείς οι ψυχροί εκτιμητές των γεγονότων!

Δείτε όμως το πιο κάτω κείμενο… Scoops.Gr) Ίσως και κατανοήστε τις δραματικές στιγμές που διερχόμαστε…σε ποια φάκα μας έβαλαν –κατόπιν σχεδίου οι Ροτσάϊλντς, οι Ροκφέλερς, οι Κίζινγκερς κι άλλα εβραϊκα φρούτα τη χθόνιας κόλασης, του Διεθνούς Σιωνισμού! :

Συγνώμη Αλλά Σκέφτομαι Και Λίγο Πονηρά Ειδικά Όταν Βλέπω Από Εχθές Την Προπαγάνδα Των Καναλιών – Το Τρομοκρατικό Χτύπημα Στο Παρίσι Θα Το Πληρώσουν Οι Έλληνες...

Μέχρι εχθές η δύση και συγκεκριμένα η ΗΠΑ αλλά και η Γαλλία όπλιζαν το χέρι των ισλαμιστών περιμένοντας πότε θα εισβάλουν οικονομικά στην ΣΥΡΙΑ και στην Λιβύη, πράγμα το οποίο είδη το έχουν πετύχει.
Όλα τα Γαλλικά funds όπως και τα βρετανικά μαζί με τα Αμερικάνικα αγοράζουν τις περιουσίες των Σύριων και των Λίβυων σε τιμές εξευτελιστικές εξασφαλίζοντας τους λίγα ευρώ ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τους δουλεμπόρους για να έρθουν στην Ευρώπη.


Σήμερα το μεταναστευτικό κύμα έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα όρια πράγμα το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελαν οι Ευρωπαίοι “φίλοι μας”. Η Σαουδική Αραβία όπως και το Ισραήλ αλλά και πολλά ανατολικά κράτη έχουν κλειστά τα σύνορά τους με αποτέλεσμα όλοι αυτοί να βρίσκουν διέξοδο προς την Ευρώπη.

Φυσικά μετά το χθεσινό αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στην πόλη του Παρισιού όλοι χύνουν τα δάκρυά τους ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Το θέμα λοιπόν είναι δεν έβλεπαν τι έρχεται και αν ναι γιατί το συνέχιζαν; Έχασαν δηλαδή τον έλεγχο; Και τι μπορούν να κερδίσουν τώρα;
Εχθές χάθηκαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν πολιτικοί και έπρεπε να θυσιάσουν κόσμο. Τα μόνα αληθινά δάκρυα είναι τα δικά σου και κανενός ηγέτη να το θυμάσαι αυτό πάντα σε ότι γίνεται και σε ότι βλέπεις…
Τι κέρδισε λοιπόν η Γαλλία από το χθεσινό χτύπημα που υπέστη:
Κλείνει τα σύνορά της και δεν δέχετε κανένα μετανάστη μέχρι να αποφασίσει η ίδια πότε και πόσους και κανένας από την Ευρώπη δεν μπορεί να πει κουβέντα με λίγα λόγια είναι μία μονομερής ενέργεια.
Θα εισβάλει πλέον με στρατιωτική ενισχυμένη δύναμη στο ΙΡΑΚ στο ΙΡΑΝ στο Πακιστάν στην Συρία και όπου αλλού αποφασίσει το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι με το πρόσχημα δήθεν της πάταξης της τρομοκρατία, πράγμα το οποίο το κάνει πραγματικά μέχρι σήμερα μόνο ο Πούτιν. Το αποτέλεσμα θα είναι να ελέγχει πετρέλαια αέρια και λιμάνια ανατολής (Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….) κερδίζοντας έτσι πλεονέκτημα έναντι της Γερμανίας και τις υπόλοιπης Ευρώπης.
Υποχρεώνει τις χώρες υποδοχής μεταναστών να κρατήσουν τους μετανάστες επ αόριστον χωρίς να δώσει φράγκο με το πρόσχυμα ότι αυτή χτυπήθηκε από τρομοκρατικό χτύπημα και φυσικά χωρίς να ενισχύει τα σύνορα της Ευρώπης που τυχαίνει να είναι και Ελληνικά πράγμα το όποιο δεν γίνεται ούτε σήμερα.
Δυναμώνει την συμμαχία με του Άγγλους αλλά και τους Ιταλούς με την δικαιολογία ότι ενώνονται κατά της τρομοκρατίας ως επόμενος στόχος τρομοκρατών με αποτέλεσμα να αποκτούν πλεονέκτημα απέναντι στην Γερμανία. Που σημαίνει ενισχύει χρηματοδοτήσεις για πολεμικά και εξοπλιστικά προγράμματα που μέχρι εχθές ήταν πολύ πιο χαμηλής κλίμακας.
Τι χάνει η Γαλλία από το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα:

Ανθρώπινες ζωές που δυστυχώς οι Ευρωπαίοι φίλοι μας έχουν αποδείξει καιρό τώρα ότι δεν έχει και μεγάλη αξία γι αυτούς. Εκτός αν εξυπηρετούν τον σκοπό τους.
Οικονομικές απώλειες από τον χαμένο τουρισμό.
Και λίγο αξιοπιστία ότι μπορεί να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της το οποίο σε τρεις τέσσερις μήνες δεν θα το θυμάται κανείς.
Αποφασίστε εσείς προς τα που γέρνει η ζυγαριά…

Πιστεύει πραγματικά ότι αυτό που έγινε εχθές η Γερμανία ή οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης δεν ξέρει να το διαχειριστεί σωστά εκτός από την πουλημένη Ελλάδα με του πουλημένους πολιτικούς της.
Είναι πλέον βέβαιο ότι η Γερμανία θα σου κόψει τον βήχα μια για πάντα όχι ότι έφερνες και καμία αντίσταση σαν χώρα αλλά για να είναι καλυμμένη 1000% απέναντί σου. Είναι θέμα ημερών να κλείσουν τα σύνορα΄σε όλη την Ευρώπη πράγμα που εσύ δεν μπορείς να κάνεις σαν κράτος και λόγο της μορφολογίας του εδάφους αλλά και λόγο των υπογραφών που έβαλαν οι νην αλλά και οι πρώην πρωθυπουργοί σου που δέχονται την είσοδο μεταναστών χωρίς να έχουν το δικαίωμα να τους στείλουν πίσω “Δουβλίνο 2”.
Οπότε ετοιμάσου να κρατήσεις όλο το μεταναστευτικό κύμα στην χώρα σου την Ελλαδίτσα και μάλιστα χωρίς να πάρει ούτε ευρώ χρηματοδότηση. Είδη το πρωθυπουργάκι μας έκανε σήμερα την πρώτη επικοινωνιακή του ανακοίνωση που λίγοι κατάλαβαν (δες εδώ).


Το μόνο θετικό που βλέπω εδώ αν αυτό σε ικανοποιεί είναι ότι την Ελλάδα δεν πρόκειται ακόμα να την χτυπήσει κανείς γιατί είναι το πέρασμά τους και δεν θέλουν να το αποκλείσουν από τώρα οπότε την έχουμε βγάλει για κάνα – δυό χρονάκια ακόμα καθαρή. Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε τόσο ξεβράκωτοι που μπορεί να κάνει όποιος θέλει όποτε θέλει όποια τρομοκρατική ενέργεια.

ΟΧΙ ..το άνω κείμενο δεν είναι δικό μας αλλά του scoop,gr ...Συμπίπτουν απλά οι σκέψεις μας... όπερ σημαίνει ότι πολλοί Συνέλληνες άρχισαν να καταλαβαίνουν.. Κάτι είναι κι αυτό! Μπορούμε να αισιοδοξούμε!...






OPTOCENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου