Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΟΙ ...ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΕΡΜΑ!

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ & ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ( Υγρά Φακών Επαφής, γυαλιά μοντέ, κ.λ.π).ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ- ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΑΒΑΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!

Αποκαλύψεις από την έγκριτη PRESS-VISION-OΡΑΣΗ! 


ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΦΑΜΑΚΟΠΟΙΩΝ –ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!
ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
H Eιστε με τον φαρμακοποιό ή με τον οπτικό

“* Ή με τον οπτικό θα είστε ή με τα φαρμακεία! Διαλέξτε. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ και σε άλλους να πωλούν ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ! Κομμένη ταρίφα!Διαφορετικά τα προϊόντα σας δεν μπαίνουν στα οπτικά καταστήματα!”
Το τελεσίγραφο αυτό στάλθηκε στους μεγαλεμπόρους, πολύ πριν από τις τελευταίες αρχαιρεσίες της ΠΕΟΟ, από την τότε διοίκηση με τους Δαμίγο, Χατζάρα,Παξιμάδη!
Οι ανάρμοστοι ως προς τα χρηστά ήθη του υγιούς εμπορίου μεγαλέμποροι γέλασαν ειρωνικά και συνεχίζουν το χαβά τους να χτυπάνε τον ΄Ελληνα οπτικό πισώπλατα, διαθέτοντας τα προϊόντα τους σε Φαρμακεία και τις λαχαναγορές..

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!.
Σημειώνουμε, πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της οπτικής που η ΠΕΟΟ υπό τον Δαμίγο, στέλνει ένα τέτοιο διάβημα προς προμηθευτές και μάλιστα τους ζήτησαν να δεσμευτούν εγγράφως… Γέλασαν όμως οι θρασείς, Γέλασαν αυτοί που οφείλουν την ύπαρξη τους στον μαλάκα ΄Ελληνα οπτικό που συνεχίζει να τους ταϊζει.Τα φωνάζουμε χρόνια.. Να λοιπόν η πραγματική αιτία της κρίσης, γιατί ρίξανε τους Δαμίγο-Παξιμάδη… Το είπε καθαρά ο Κουμπενάς, ο αρχιελεγκτής της παρανομίας στο χώρο, που αρνήθηκε να ελέγξει φαρμακεία που πωλούν παράνομα οπτικά είδη!
--Θα τα βάλουμε τώρα με τον Λουράνδο! (πρόεδρο Φαρμακοποιών);
Και ποιος είναι ρε αυτός ο Αρχιμήδης που μπορεί να παρανομεί σε βάρος των οπτικών; Γιατί ο Κουμπενάς , Μυλώβας βάζουν πλάτες υπέρ των φαρμακείων;Ρωτείστε τους και μετά …τραβάτε τα μαλλιά σας!
Χονέψτε το! Ο νόμος είναι σαφής. Δεν μπορούν οι φαρμακοποιοί κι άλλοι τρίτοι εκτός οπτικών να πουλάνε οπτικά είδη (Υγρά Φ.Ε., μοντέ, γυαλιά ηλίου κ.λ.π.) χωρίς να έχουν διορίσει επιστημονικά υπεύθυνο οπτικό!
Και επειδή τούτο είναι ανέφικτο στους περισσότερους, απλά μπουκάρετε στα φαρμακεία και κατεβάζετε όλα τα οπτικά ήδη που διαθέτει ..Κι αν είναι δύστροπος, αυτοστιγμής το στέλνετε στο αυτόφορο!
Τρίψτε στη μούρη τους Το νόμο. Δείτε τη σχετική παράγραφο, αλλά σας δίνουμε κι ολόκληρο το ΦΕΚ…




Τί σημαίνει αυτό; Η κόπρος του Αυγείου θα ξεκαθαρίσει, αρκεί να στηρίξετε εκείνους που είναι αποφασισμένοι να βάλλουν τέρμα στην ασυδοσία που μαστίζει το χώρο επί δεκαετίες χάρις σε αναιδείς χονδρεμπόρους και προδότες του κλάδου οπτικούς που κάνουν στραβά μάτια …για να τα μασάνε οι ίδιοι πλήττοντας έτσι με την πρόστυχη στάση τους το σύνολο του οπτικού κόσμου.

Επίσης εκτός από τα τα σημερινά ντοκουμέντα, αξιοποιείστε στη βιτρίνα σας και τα σλόγκαν που δημοσιεύσαμε προχθές. Θα τα βρήτε πιο κάτω… αν λόγω στραβομάρας δεν τα επισημάνατε ακόμη!

πηγη: http://press-vision.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου