Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ: "ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"!

Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2018 ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να αρπάξει το Καλίνιγκραντ από τη Ρωσία, μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Λιθουανίας και την ίδια στιγμή το...
Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με βάση το οποίο  "το ΝΑΤΟ θα πρέπει να διατηρήσει την στρατιωτική υπεροχή τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και να διασφαλίσει την ικανότητά του να ελέγχει την περιοχή".
 
Ταυτόχρονα πληθαίνουν οι φωνές στη Ρωσία ότι θα υπάρξει υπονομευτική αμερικανική ενέργεια κατά τη διάρκεια των ρωσικών εκλογών του 2018 όπου και η Ουάσιγκτον θα προσπαθήσει να ανατρέψει το Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν και θα επιχειρήσει να τοποθετήσει στη θέση του κάποιον αμερικανόφιλο πολιτικό.
 
Ανησυχία προκαλεί το αντιρωσικό κλίμα που επικρατεί στην ΕΕ και η πλήρης υποταγή της Ευρώπης στη θέληση της Ουάσιγκτον, καθώς ο πλανήτης βρίσκεται κοντά στην πιθανότητα μιας πυρηνικής σύρραξης όπως βρισκόταν καποτε επί εποχής Ψυχρού Πολέμου.
 
Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία απέκτησαν χάκερ, οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στην ηλεκτρονική επικοινωνία των ενόπλων δυνάμεων της Λιθουανίας, το κράτος της Βαλτικής είναι έτοιμο να προσαρτήσει το ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ με τη βοήθεια!
 
Οι χάκερ κατάφεραν να εισχωρήσουν στις επικοινωνίες του στρατού της Λιθουανίας, την Τετάρτη το βράδυ και διαπίστωσαν ότι το μικρό κράτος της Βαλτικής, έχει μεγάλα (και προπαντώς ανεδαφικά) σχέδια, σημειώνει σχετική λιθουανική πύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου