Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 6.30 μ.μ.

ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ...

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ--ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!

Την ώρα που στην ελληνική βουλή τα ξενοκίνητα εγχώρια μνηνομιακά λαμόγια λυσσομανάνε με φαιδρή έως βλακώδη επιχειρηματολογία κατά της πρότασης για δημοψήφισμα, γίνεται χαμός στο Γιούρογκρουπ!

Συνεδριάζουν τα 18 τσογλάνια μινίστροι ...αλλά χωρίς τον Βαρουφάκη. Δεν έχει διευκρινιστεί αν τον έδιωξαν ευσχήμως , ή τσατίστηκε ο Βαρουφάκης με τις ολοφάνερες ασχήμιες τους..
Το σημαντικότερο δε είναι ότι η ευρωπαϊκή αλητεία που βάλθηκε να εξοντώσει την Ελλάδα, δεν δέχθηκε άκουσον-άκουσον την πρόταση Τσίπρα για μερικές μέρες , μιά εβδομάδα παράταση δηλαδή το πολύ για τη ρύθμιση κάποιων δόσεων, μετά την 30 Ιουνίου. Απέρριψαν οι αλητάμπουρες το αίτημα! Και δεν είναι τυχαίο!
Αντιλαμβάνεστε με τι βαρβάρικές ορδές έχουμε να κάνουμε! Συνεπώς δικαιώνεται πλήρως ο Τσίπρας για το Δημοψήφισμα.. το οποίο και θα ξεφτιλίσει παντελώς όλα αυτά τσακάλια-λακέδες των Τραπεζιτών!

Δυστυχώς για μας ο Τσίπρας άργησε...αν και την κίνηση αυτή για δημοψήφισμα την είχε από μηνών έτοιμη. Δεν ξέρουμε τι άλλα χαρτιά έχει στο μανίκι του. Ως κομμουνιστής -συνωμότης πρέπει να έχει και κάποια άλλα χαρτιά στο μανίκι του. Μακάρι. Το ευχόμαστε.   ΄Ηδη Μέρκελ...Σόϊμπλε και η κωλοπαρέα τους Βόρειοι παραμιλάνε...:

--Η Ελλάς εγκατέλειψε τις συνομιλίες λένε...
Ποιές συνομιλίες, αυτές που στραγγαλίζουν τον ελληνικό λαό λέγονται συνολμιλίες; ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ !

Πολύ κρίσιμες οι ώρες που διερχόμαστε... αλλά και ΜΕΓΑΛΕΣ!
Να είστε ψύχραιμοι.. Το δημοψήφισμα είναι μια κίνηση, δεν θα λύση το πρόβλημα, μπορεί όμως να σοφρονίσει τους εκβιαστές...μας για να αλλάξουν τακτική!
Αυτή τη στιγμή δίνει συνέντευξη και ο Βαρουφάκης, που είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική και απόλυτα συμβατή με τις θέσεις μας.. Θα την ακούσετε στο βάδι στις ειδήσεις! Τα λέει όλα ο ΣΤΑΡ!

DIPLOMATIC OBSERVER 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου