Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΑΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ..."ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ( αει στο διάολο ρε!)

Αν και ο Τσίπρας επιμένει στην παραμονή μας στην Ευρώπη, αλλά στους Ευρωπαίους δολοφόνους μας ...εν σχεδίω, είπε ΟΧΙ!
--Τι θα κάνεις ρε πρόεδρε; αν αύριο αναγκαστούμε να γυρ'ίσουμε τις πλάτες προς τους Βαρβάρους Μέρκελ, Σόϊμπλε και Δ.Ν.Τ.; Θα φύγεις ανόητε από πρόεδρος; Και πρέπει να φύγεις διότι είσαι πρακτορίσκος της Εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.. Δικό τους παιδί είσαι... μια ζωή.. Άϊντε και άϊ σιχτιρ με σένα και τους όμοιούς σου, που ζητάτε από τον Τσίπρα να υπογράψει πάση θυσία οποιαδήποτε συμφωνία... Τι λε ρε ασύντακτε ..Συνταγματολόγε; Σε νυκτερινό σπούδασες;

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΒΛΑΞ.;.. 

Ξεκίνησε δι΄ευλογίων του Αβέρωφ ως ελπιδοφόρος πολιτικός... εξελίχθηκε σε νεκροθάφτη της Ν.Δ. γκρεμίζοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη ...λίαν βλακωδώς...Σήμερα πιστός στην αφροσύνη που διέπει το σκαρί του,... εμφανίστηκε ως πολέμιος του Μνημονίου, μετά κατέβασε τα σώβρακα και υπηρέτησε πιστά τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι τελικής διάλυσης του κόμματός του! 
Σήμερα με την κίνηση του ΤΣΙΠΡΑ με το γιγάντιο ΟΧΙ του,- το πρώτο σοβαρό μετά το 1940- έκανε ολάκερο το έθνος να ανασάνει κι ευφρανθεί  απείρως- τα μηνύματα των Πανελλήνων από όλα τα σημεία της Υδρογείου είναι άνευ προηγουμένου- Ο ξεσαμάρωτος! Σαμαράς συνεχίζει να παραμιλάει,. Ιδιον των ηλιθίων. Κι όμως  είχε ο ίδιος ως πρωθυπουργός πολλές ευκαιρίες να πει το ΟΧΙ. Αλλ΄ως ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ... παραμιλάει σήμερα! 

Και να μην ξεχνάμε  ότι ο Καλαματιανός αυτός είναι ΟΡΓΑΝΟ τους διεθνούς Σιωνισμού! (΄Ομως το έχουμε γράψει, οι διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγιναν κατόπιν εντολών του Αμερικάνικου Εβραιοσιωνισμού και μάλιστα τίμησαν τον Σαμαρά με ειδική εκδήλωση στις ΗΠΑ).. Τι άλλο να πούμε. ΄Ολα αυτά τα κοθόνια της εγχώριας πολιτικής μας είναι ελεγχόμενοι από ξένα κέντρα! 

Δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει το τεράστιο ΟΧΙ του Τσίπρα-που μάλλον θα γίνει ΗΡΩΑΣ-αλλά οι ΄Ελληνες είναι πλέον στο ΑΜΗΝ και έτοιμοι να δράσουν!

Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριστεροί, γιατί εμείς, ως γνωστόν είμαστε σταθερά πολέμιοί τους.΄Ομως πολιτικά ρεαλιστές καταγράφουμε το ΟΧΙ ΤΣΙΠΡΑ, ως θετική πράξη, αν και με το θεατρικό δημοψήφισμα ΟΥΔΕΝ πρακτικό θα προκύψει... Θα είναι απλά μήνυμα προς τους οικονομικούς δολοφόνους μας...πως επί τέλους πρέπει  να σοβαρευτούν, διότι ο ΄Ελληνας ..τσαμπουκά κι εκβιασμούς από τους λελέδες της Ευρώπης & ΓΚΆΝΓΚΣΤΕΡς ΤΩΝ ΗΠΑ, ... δεν σηκώνει...
Θα στηρίζουμε τον Τσίπρα , διότι είναι εν μέσω λάκο λεόντων κοινών δολοφόνων! Καληνύχτα βλάκα Σαμαρά! 

DIPLOMATIC OBSERVER  
Μεταδώστε -διαδώστε το... (αν καταλαβαίνετε βέβαια τη σημασία του)

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου