Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ...

Χρήστος Παππάς: 1974-2015: Χρόνια προδοσίας και εθνικής καταστροφής


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί της κυβερνητικής προτάσεως για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι των μνημονιακών όρων των τοκογλύφων της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Ακολουθεί η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:
Κυρίες και Κύριοι, Ζούμε στιγμές με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον , στιγμές κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού και του τόπου. Οι μέρες θυμίζουν έντονα 1974. Τότε, τον καιρό της Μεταπολίτευσης. Σήμερα, 2015, κλείνει οριστικά ο καταστροφικός κύκλος. Τον Ιούλιο του 1974 ξεκίνησε η σαράντα και πλέον χρόνων πολιτική περίοδος της Mεταπολίτευσης, με μία προδοσία και μία εθνική καταστροφή. Ομοίως λοιπόν σήμερα κλείνει με μία προδοσία και δυστυχώς με μία επαπειλούμενη εθνική καταστροφή.

Μεγάλα ερωτήματα εγείρει στον ελληνικό λαό, στους σκεπτομένους Έλληνες, η πολιτική και τακτική της κυβέρνησης επί του εθνικού θέματος της μνημονιακής εξάρτησης. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, μέσα στο χάος και στην διάλυση, πληροφορούμαι ο κ. Βαρουφάκης μίλησε ότι ενδεχομένως θα αλλάξει το ερώτημα του δημοψηφίσματος εφόσον υπάρξει σύγκλιση των δύο προτάσεων και ο ελληνικός λαός να κληθεί να πει «ναι» στην κοινή πρόταση. Μνημόνιο, δηλαδή, με δημοψήφισμα. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαμορφωμένη κατάσταση έως την επόμενη Κυριακή, εμείς καλούμεθα να τοποθετηθούμε σύμφωνα με την πρόταση και το ερώτημα που έφερε η κυβερνητική παράταξη σήμερα εδώ το πρωί.
Φέρνετε στην Ολομέλεια προς συζήτηση και έγκριση την πρότασή σας για δημοψήφισμα, κύριε Πρωθυπουργέ, με ερώτημα προς τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί ή όχι με τις προτάσεις των δανειστών τοκογλύφων. Απαντώ εγώ, γιατί εσείς προφανώς δεν μπορείτε, και να θέλετε, να ομολογήσετε την αλήθεια. Ερωτάται κατ’ ουσίαν ο ελληνικός λαός και το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής: Επιθυμείς να σε εκτελέσουν αυτοί ή να σε κρεμάσουμε εμείς;
Ήτοι, διαλέγεις την δική μας μνημονιακή πρόταση εξάρτησης και κατοχής ή την πρόταση των «θεσμών» και τοκογλύφων της Τρόικα; Δημοψήφισμα - παγίδα, Μονά - ζυγά δικά τους. Μνημόνιο και υποταγή σε κάθε περίπτωση. Αριστερό μνημόνιο! Αυτή είναι η προδοσία που προανέφερα!
Ολόκληρη η ομιλία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο xristospappas.blogspot.gr.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-1974-2015-chronia-prodosias-kai-ethnikhs-katastrofhs#ixzz3eKSStvdh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου