Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ.. ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΑΡΙΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ 

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Oλα για όλα με τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες

«Ολα για όλα» υπέρ μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας τώρα, την τακτική δηλαδή για να φτάσει άμεσα στην εξεύρεση λύσης ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, που αναχωρεί σήμερα για τις Βρυξέλλες ύστερα από πρόσκληση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ χθες βράδυ. Εκτός από το ραντεβού με τον πρόεδρο της Κομισιόν θα υπάρξει, εκτός απροόπτου, και τηλεδιάσκεψη με την καγκελάριο Α. Μέρκελ και τον πρόεδρο Φρ. Ολάντ.

Το αιφνιδιαστικό ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες κλείστηκε αργά χθες το βράδυ ύστερα  από πρόσκληση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ
Το αιφνιδιαστικό ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες κλείστηκε αργά χθες το βράδυ ύστερα από πρόσκληση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ
«Ολα για όλα» υπέρ μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας τώρα, την τακτική δηλαδή για να φτάσει άμεσα στην εξεύρεση λύσης ακολουθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναχωρεί σήμερα το πρωί με στενούς συνεργάτες του για τις Βρυξέλλες.
Το αιφνιδιαστικό ταξίδι κλείστηκε αργά χθες το βράδυ ύστερα από πρόσκληση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο είναι σε «ανοιχτή γραμμή» ο κ. Τσίπρας. Και ενώ ανέμενε την αποστολή της απάντησης στην πρότασή του από τους τρεις θεσμούς, ο πρωθυπουργός σε συνεννόηση με τον κ. Γιούνκερ αποφάσισε να πάρει στις αποσκευές του την ελληνική πρόταση και μόνο (στη «γραμμή» του πρόσφατου άρθρου του) και να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες (θα τον συνοδεύουν οι κ.κ. Νίκος Παππάς, Ε. Τσακαλώτος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου