Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου με δημοσιογράφο - «ΜΜΕ της διαπλοκής καταδυναστεύουν το λαό» (vid)


Ένταση επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος.
Δημοσιογράφος, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ρώτησε την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αν συμφωνεί με τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.
«Η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί οι άλλοι οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας», απάντησε, σε υψηλούς τόνους, η κ. Κωνσταντοπούλου.
Και πρόσθεσε: «Η χώρα έχει κυβέρνηση που παλεύει να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και τα δίκαια του λαού... Όταν κατατίθενται τέτοια πορίσματα είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις... Είπατε πως είστε από τον ΣΚΑΙ, έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη και το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι -, όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση».
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για στοχευμένη ερώτηση και συνέχισε λέγοντας πως «οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου, πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική δαπάνη δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρο... Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό».

Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/politikh/story/598199/agria-kontra-konstantopoyloy-me-dimosiografo-mme-tis-diaplokis-katadynasteyoyn-to-lao-vid#ixzz3dW1i3dVe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου