Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΙ! ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!


ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ , ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! "Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ'....ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ"!!!

Οι βάρβαροι ποτέ δεν έλειψαν από αυτή τη ζωή! Είναι βάρβαροι γιατί το κουβαλάνε μέσα στα γονίδιά τους. Οι Γερμανοί είναι οι Ούννοι, οι....

Βάνδαλοι, οι Γότθοι, που έχουν μάθει μόνο στις επιδρομές, τις αρπαγές, το πλιάτσικο! 
Η Ελλάς, παρά το ότι έδωσε τα φώτα της γνώσης, της επιστήμης, του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, δεν μπόρεσε να εξανθρωπίσει πολλούς από τους βαρβάρους! Ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Ντράγκι και πολλοί σαν αυτούς είναι βάρβαροι και παραμένουν έτσι μέχρι το μεδούλι τους! Δεν εξανθρωπίζονται. Θα φέρονται ως βάρβαροι. 
Αυτοί, που όχι μόνον δίνουν υπόσταση στους αριθμούς αλλά κάτω από αυτούς επιδιώκουν να συντρίβουν ανθρώπους, δεν είναι τίποτε άλλο από βάρβαροι. Μοιάζουν περισσότερο με κτήνη, παρά με πνευματικά όντα. 
Ο άνθρωπος προϋπάρχει των αριθμών. Το έλλογο ον είναι αυτό που έδωσε χρηστικό νόημα στους αριθμούς. Από την ώρα όμως που οι αριθμοί, από χρηστικό εργαλείο, θεοποιήθηκαν και υπερίσχυσαν της ανθρώπινης-έλλογης οντότητας, τότε η ανθρωπότητα έχασε το στίγμα της. Αυτό ζούμε τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο τα χρόνια του μνημονίου. Τα χρόνια του μνημονίου είναι το... μάτι του κυκλώνα. Η διαδικασία εκβαρβαρισμού έχει αρχίσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Σήμερα ζούμε το αποκορύφωμα της κτηνωδίας. Οι ανθρώπινες ζωές μπαίνουν κάτω από τον οδοστρωτήρα των αριθμών, της δημοσιονομικής προσαρμογής, κάτω από την οποία θάβονται ζωές! Εξαθλιώνονται λαοί και κυρίως οι Έλληνες οι οποίοι για μια ακόμη φορά ζουν την επίθεση Αγνώμωνες και υβριστές των ευεργετών τους ορμάνε με σφοδρότητα για να εξαφανίσουν το έθνος που τους έβγαλε από τις σπηλιές και τους έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της επιστήμης! 
Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του ελληνισμού, για να κατακτήσει πάλι με το πνεύμα του τους βαρβάρους και απολίτιστους! Ας σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι απέναντι στον εχθρό. Όπως έκαναν πάντα οι πρόγονοί μας, όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν. Όρθωναν ενωμένοι το ανάστημά τους, ακόμη και λίγοι αριθμητικά να ήταν και συνέτριβαν τους βαρβάρους. 
Εμπρός λοιπόν ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ας εμπνευστούμε από το σύνθημα των αρχαίων προγόνων μας: 

«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου