Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ! Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!

Η εφημερίδα μας ήταν η πρώτη που επισήμανε το θέμα από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Ιωάννου μας το κοινοποίησε. Το έβαλε στην προμετωπίδα της και αγωνίζεται εδώ και μερικά χρόνια να αλλάξει το...

Αριστερά το εθνόσημο-μαϊμού και δεξιά όπως θα έπρεπε να είναι στο πέτο των ποδοσφαιριστών
μαϊμού σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου το οποίο ουσιαστικά καταργεί τον σταυρό από τη σημαία και την βάζει να κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών. Ένα έγκλημα που ξεκίνησε από το 1949, όπως γράψαμε εδώ με την εκπληκτική αποκάλυψη που είχε κάνει ο "Διαδικτυακός Αέρας"
Από τον Οκτώβριο του 2013 καταγγείλαμε την περίπτωση και δείχναμε σε όλο τον κόσμο το σήμα-μαϊμού της εθνικής ποδοσφαίρου! 

Στις 4 Νοεμβρίου του 2013 μαζί με το προσβλητικό σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου, δείχναμε πώς έπρεπε να είναι το σωστό εθνόσημο και καλούσαμε την ΕΠΟ να το αλλάξει άμεσα! 
Η ΕΠΟ όμως είχε στυλώσει τα πόδια και διά του εκπροσώπου της μας απαντούσε: Αυτό το σήμα η εθνική το χρησιμοποιεί από το 1929 και δεν πρόκειται να το αλλάξει! 
Μας έλεγε και ψέματα ο τύπος δηλαδή! Τέτοια αναισθησία!!!
Από το σημείο εκείνο και μετά δεκάδες-εκατοντάδες sites,blogs πήραν την αποκάλυψή μας και την έκαναν φλάμπουρο. Τυχαία ένα δημοσίευμά μας ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ tΤΟτο ανέβασε το eleftheriskepsi.blogspot.gr
Ακόμη και σωματεία ομάδων ζητούσαν να αλλάξει το προσβλητικό σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου, όπως το aek-live.gr το οποίο είχε τίτλο: "Να αλλάξει το εθνόσημο-μαϊμού" 
Αλλά και ο έγκριτος δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας σε ρεπορτάζ του έγραφε Επιτρέπεται λάθος έμβλημα στη φανέλα της εθνικής ομάδας; 
Μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουϊκ έφερε το θέμα στη Βουλή. Το παρουσιάσαμε και αυτό εδώ "Η πρόκληση της ΕΠΟ με την ανάποδη ελληνική σημαία φτάνει στη Βουλή. Καταλυτική παρέμβαση Τέρενς Κουίκ".
Θέλετε και άλλα στοιχεία ανόητοι στην ΕΠΟ; Παίζετε παιχνίδια των παγκοσμιοποιητών ή των ισλαμιστών που σε άλλα κράτη ζητούν την κατάργηση του σταυρού από τη σημαία μας; Αλλάξτε τώρα το σήμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου