Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΣΙΠΡΑ…

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ…ΕΝΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ..

ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ ΝΕΑΝΙΑ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣOY  ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ...ΕΥΡΩΑΠΑΪΚΟ ΣΚΗΝΙΚΌ!...Ως άλλος Δον Κιχώτης πούλαγες και ενδιαφέρον και για τους ...άλλους λαούς της Ευρώπης. ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ!

Παρά το γεγονός ότι και σήμερα ακόμη από τις ιστοσελίδες μας  υποστηρίζουμε το δημοψήφισμα που ζητάει ο Τσίπρας, που εκφράζει την πληγωμένη περιφάνεια του ελληνικού λαού, ωστόσο τα γεγονότα τρέχουν και ομιλούν περί βεβαίου θανάτου -πολιτικού- του φερέλπιδος Αλεξίου Τσίπρα!

Εμείς δε δεδηλωμένοι αντιαριστεριστές, είπαμε να τον  στηρίξουμε, διότι ο Τσίπρας και η παρέα του , αν και εμφανίζονται ως έντιμοι, δεν παύουν εν τούτοις να είναι πάμπλουτοι.Και είπαμε να σταθούμε δίπλα τους με την προσδοκία ότι μπορεί να κομίσουν το κάτι άλλο που θέλει η Ελλάς.Κατά την ίδια λογική με τους άλλους ΄Ελληνες που τον ψήφισαν και τον ανέβασαν από το 4% στο 36%…εντελώς παρα φύσιν!
Κι όμως παράλληλα διατυπώναμε τις φοβίες μας και χαρακτηρίζαμε το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ως παιδική χαρά.Αέρας κοπανιστός πολιτικά χωρίς το παραμικρό πλάνο, σχέδιο κι όραμα… Αυτή είναι η αλήθεια! Δυστυχώς.

Μέχρι χθές βράδι ελπίζαμε …σήμερα μετά το δεύτερο και ανόητο διάγγελμα του Τσίπρα, οι ανησυχίες μας έφθασαν στο κόκκινο!
Ο Τσίπρας είναι ξεγραμμένος από τους ξένους… Και μάλλον προδιαγεγραμμένος από τη στιγμή που ανέβηκε στην κυβέρνηση.Κανείς πλέον δεν τον εμπιστεύεται. Απέδειξε ότι είναι ΦΟΥΣΚΑΣ.. Ξεβράκωτος αυτός και το κόμμα του. Κανείς πλέον δεν τον εμπιστεύεται…Κανείς δεν θέλει κουβέντες μαζί του! Πρόκειται περί νέας ελληνικής τραγωδίας!...ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

Το αστείο πείραμα της Αριστεράς ενταφιάστηκε δια παντός. Και λίαν καλώς για μας…Αλλά λίαν κακώς για τον λαό που εμπιστεύθηκε το καθαρό πρόσωπο του Τσίπρα…
Τέρμα ο Τσίπρας πλέον. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… Η Ελλάς προόρισται να ζήσει υπό καθεστώς πενίας και απόλυτης κατοχής ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΙΩΝΟΣ! Οι δανειστές και τα εδώ τσανάκια τους… θα συνεχίσουν να μας ρουφάνε το αίμα! Κρίμα! ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΣΙΠΡΑ!

DIPLOMATIC OBSERVER!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου