Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΧΤΥΠΟΥΝ... Και να μην ξεχνάτε ότι αυτά που βιώνουμε και θα βιώσουμε πολύ σύντομα είναι πλάνο σιωνιστικό για την παγκόσμια κυριαρχία!


Η ISIS ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:

Το Πεντάγωνο, σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, είναι ασυνήθιστα...ήσυχο μετά την γνωστοποίηση της κατάληψης μιας αεροπορικής βάσης, στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, από το ισλαμικό κράτος. Η κίνηση αυτή είναι μια πιθανή ένδειξη της προσπάθειας για οργάνωση εξουσίας και επέκταση των επιχειρήσεων των μαχητών του ISIS σε ευρωπαϊκό έδαφος, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Η κατάληψη της αεροπορικής βάσης Al-Qardabiya την Παρασκευή ήρθε μετά την επίθεση εκατοντάδων ισλαμιστών μαχητών, οι οποίοι κατέλαβαν την Σύρτη, μια παραθαλάσσια πόλη στη Μεσόγειο Θάλασσα περίπου 350 μίλια δυτικά της Βεγγάζης.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος «εξουδετέρωσε» την τοπική πολιτοφυλακή που δρούσε στην περιοχή , και τώρα κινείται για να καταλάβει την περιοχή που περιλαμβάνει το βασικό οδικό δίκτυο σε όλη τη διαδρομή για την πόλη Ajdabiya, δημιουργώντας ένα νέο χαλιφάτο κάτω από την Κρήτη , σύμφωνα με ένα δημοσιογράφο που εργάζεται στην Βεγγάζη. Η πόλη Ajdabiya είναι μια παραθαλάσσια πόλη κατά μήκος της διαδρομής που συνδέει τη Σύρτη με την Βεγγάζη.
Η Σύρτη ήταν η πατρίδα Μουαμάρ Καντάφι, και ήταν η πόλη που «έπεσε» τελευταία κατά την διάρκεια της εξέγερσης του 2011 . Κανένα από τα στοιχεία που αφορούν την πτώση της Σύρτης δεν ανακοινώθηκε από το Πεντάγωνο, το οποίο έχει ανακοινώσει μόνο ότι «παρακολουθεί τις εκθέσεις πληροφοριών» για τις επιθέσεις των ομάδων που υπακούουν στον ισλαμικό στρατό στην περιοχή.
Η αμερικανική εφημερίδα τονίζει ότι , οι επιθέσεις στη Λιβύη εμπίπτουν στην κύρια αρμοδιότητα των ΗΠΑ και ελέγχονται από την στρατιωτική διοίκηση Αφρικής ( AFRICOM)
«Όπως γνωρίζετε, αγωνιζόμαστε [ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος] σε πολλά μέτωπα και σε διάφορες γραμμές «, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Συνταγματάρχης Steve Warren.
Η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους στην Λιβύη δεν αποτελεί καμία απολύτως έκπληξη για την αμερικανική στρατιωτική διοίκηση Αφρικής. Οι πιθανές συνέπειες όμως είναι ανυπολόγιστες τόσο για το αμερικανικό Πεντάγωνο , όσο και για την νότια Ευρώπη.
Τον Μάρτιο, η στρατιωτική διοίκηση Αφρικής μέσω του επικεφαλής της, Στρατηγού David Rodriguez, προειδοποίησε την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας ότι, οι απειλές του Ισλαμικού Κράτους στην Λιβύη «αυξάνουν υπέρμετρα τους κινδύνους για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη».
Την Παρασκευή, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δεν συζητά την κατάσταση στη Λιβύη, ούτε την πιθανότητα διενέργειας μελλοντικών επιχειρήσεων.
Οι μόνες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ισλαμικού κράτους και άλλων βίαιων εξτρεμιστικών οργανώσεων στη Λιβύη, υλοποιούνται κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη στρατευμάτων διαφόρων φιλικό στρατών, από κάθε μέρος της ηπείρου, όπως είναι η Αίγυπτος . Εδώ θεωρούμε ότι είναι πολύ ΠΙΘΑΝΟ η Ελλάδα να συμμετάσχει σε πολεμική επιχείρηση εναντίον του ισλαμικού στρατού στην χώρα αυτή . Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα κληθούν πολύ σύντομα να συνδράμουν μαζί με τις ιταλικές, σε μια κοινή επιχείριση υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας, pentapostagma.gr, η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα μαζί με την Ιταλία , από την στρατιωτική παρουσία των ισλαμιστών στην Λιβύη. Η χώρα αυτή αποτελεί ήδη μια « πειρατική βάση» από την οποία οι Τζιχανστιστές δύνανται να πραγματοποιήσουν καταδρομικού τύπου επιχειρήσεις με ταχύπλοα πλοία εναντίον ελληνικών νησιών, όπως η Κρήτη , αλλά ακόμη και σε παραλιακές περιοχές της Πελοποννήσου. Η κατάληψη της πόλης της Σύρτης, καθώς και της αεροπορικής βάσης, βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρη την νότια Ευρώπη. Απαιτείται ισχυρή παρουσία του ελληνικού ΠΝ στην περιοχή σε συνδυασμό με την εναέρια «επικάληψη » της πολεμικής μας αεροπορίας , για την εξουδετέρωση οποιωνδήποτε πιθανών επιχειρήσεων του ISIS στην πατρίδα μας. Υπάρχουν «σκόρπιες» πληροφορίες ότι επίκειται επίθεση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς…
pentapostagma.gr, paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου