Σάββατο 27 Ιουνίου 2015


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ "ΟΧΙ"!!! ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ!

Η ιστορία αυτού του τόπου και του λαού γράφτηκε με αίμα και θυσίες! Οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για να'μαστε εμείς και τα παιδιά μας ...


λεύτεροι. Οι Έλληνες έβαλαν φραγμό στους Πέρσες στον Μαραθώνα και τη Σαλαμίνα, ευεργετώντας ουσιαστικά ολόκληρη την Ευρώπη. Οι Έλληνες στο Βυζάντιο αντιστάθηκαν μέχρι ενός στους Οθωμανούς. Ακόμη και σκλαβωμένοι 400 χρόνια δεν έπαψαν να αγωνίζονται για την ελευθερία τους. Το 1821 έκαναν την επανάστασή τους, και μας λευτέρωσαν και πόλι! Οι Έλληνες ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν πρώτοι και έως τέλους στον Ιταλογερμανικό και Βουλγαρικό άξονα. Η παροιμιώδης αντίσταση των Ελλήνων έγινε παράδειγμα-ορόσημο σε όλο τον πλανήτη: "Δεν θα λέμε ότι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες"! 
Σήμερα, η ιστορία καλεί και πάλι το γένος των Ελλήνων! Οι άθλιοι/φασίστες της ΕΕ με εκβιασμούς και τελεσίγραφα που απάδουν στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, θέλουν να γυρίσουν την Ευρώπη στον Μεσαίωνα. Αυτό που οραματίζονται είναι σκοταδισμός και όχι η Ευρώπη των ισότιμων κρατών. Θέλουν τον Έλληνα να τον εξαθλιώσουν περισσότερο και να τον καταστήσουν σκλάβο. Σύγχρονο σκλάβο που να γλείφει τις μπότες των Γερμανών και των άλλων δορυφόρων της Γερμανίας. 
Ο Έλληνας, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός καλείται να ορθώσει το ανάστημα στους εκβιασμούς των εταίρων και να πει στο δημοψήφισμα ΟΧΙ! Εμείς γεννήσαμε τη Δημοκρατία και δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς και τις απειλές των σκοταδιστών της ΕΕ! 
Εμπρός ελληνικέ λαέ, γράψε μια νέα ιστορική σελίδα. Πες ΟΧΙ στους οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου