Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ  ΤΟΥ ΜΥΟΚΡΑΔΙΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BLUE SKY ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣ!


Ο ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ...ΤΟΥ BLUE SKY ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΙΣΑΝΔΡΑΚΗΣ .... ( ιδιοκτήτης όλων των πορνοσινεμά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!) ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ! 

Έφυγε ξαφνικά τη περασμένη Τρίτη, ο γνωστός δημοσιογράφος του «Blue-Sky» Γιώργος Ζερβός. Πέθανε λίγο μετά την 1.00 το μεσημέρι από έμφραγμα του μυοκαρδίου, μέσα στο αυτοκίνητό του στο ύψος της...



Βαρυμπόμπης, καθώς πήγαινε από το σπίτι του στο «Blue-Sky» για να παρουσιάσει την καθημερινή 50λεπτη εκπομπή του που αιχμαλώτιζε επί 15 ολόκληρα χρόνια χιλιάδες τηλεθεατές.


Ο Γιώργος Ζερβός ήταν γεννημένος το έτος 1958 (μόλις 57 ετών), αν και έδειχνε πολύ μεγαλύτερος, λόγω του ζαχάρου που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Γιώργος Ζερβός ήταν πολύ στενοχωρημένος τους τελευταίους μήνες για τον πόλεμο που του έκαναν οι Συριζαίοι δημοσιογράφοι που προσέλαβε τελευταία το «Blue-Sky», στο οποίο ο εκλιπών δημοσιογράφος έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του τα 15 τελευταία χρόνια. Ο Γιώργος Ζερβός ήταν επί χρόνια και διευθυντής Συντάξεως της χριστιανικής εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος»

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα "Στόχος", ο Γιώργος Ζερβός ξεκίνησε την καριέρα του εκδίδοντας σε ηλικία 17 ετών (μαθητής Γυμνασίου) μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία ήταν και το «μεγάλο σχολείο του», όπως είχε δηλώσει.

Εργάσθηκε σε πολλές ημερήσιες παραδοσιακές εφημερίδες ως ρεπόρτερ Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξεως, Εθνικής Άμυνας, Προεδρίας και Εξωτερικών.

Το 1987, ανέλαβε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελεύθερος». Από το 2001 ήταν και διευθυντής σύνταξης της εβδομαδιαίας Εκκλησιαστικής Εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος».

Επί οκτώ χρόνια ήταν σχολιαστής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84. Διετέλεσε επί 14 χρόνια ανταποκριτής σε Γερμανικά και Αραβικά ΜΜΕ.

Ηταν συγγραφέας ιστορικού βιβλίου, που διαπραγματεύεται την αιματοβαμμένη περίοδο 1944-1949.

Είχε συνεργασθεί ως σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλα γραφεία οικονομικών μελετών της Αθήνας και Ελληνοαραβικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Είχε σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες, φιλοσοφία και έχει παρακολουθήσει πολλά Αμερικανικά σεμινάρια οικονομικής θεωρίας.

Από το 1998 ήταν σχολιαστής-αναλυτής στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY.

Η κηδεία του έγινε προχθές Παρασκευή! 
Δυστυχώς τέτοιοι αιφνίδιοι θάνατοι συμβαίνουν συχνά στον δημοσιογραφικό χώρο! Το τρομερό άγχος, η αφόρητη, πολες φορές πίεση, φέρνουν στα όριά τους τον ανθρώπινο οργανισμό. 
Τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και οικείους της οικογένειας Ζέρβou.
Ο ΜΕΤΑΣΤΑΣ, αν και μολις 57 ετών έδειχνε καταβεβλημένος-κουρασμένος στις εκπομπές του, σε βαθμό ακόμη και η άρθρωσή του να επηρεάζεται... Αλλά το πολέμαγε...
Σημειώστε δε ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού αυτού BLUE SKY ,ο κυρ-Νικηφόρος, ΔΙΕΤΈΛΕΣΕ ο πρώτος και ο μεγαλύτερος παραγωγός πορνοταινίων  στην Ελλάδα ,  Σήμερα βέβαια πασχίζει να ευπρεπήσει το σταθμό του, στηριζόμενος στην ενημέρωση... αν και δεν αποφεύγει την παλιά του αγάπη προς τα πορτνό!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ: Πρώτος διευθυντής σύνταξης του σταθμού αυτού διετέλεσε ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, , ο σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου...

Ο Βραχιολίδης έφυγε από τον σταθμό του Κρητικού Νικηφόρου Κισανδράκη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. ΄Ομως του υπέβαλε αγωγή ζητώντας του 20.000.000  δραχμές της εποχής εκείνης...με μάρτυρες υπέρ του το σύνολο των εργαζομένων στο σταθμό... 
Αλλά ο Βραχιολίδης, λοξός σε θέματα διώξεων... δεν ενεφανίσθη στα δικαστήρια ...διότι έχει τη θεωρία:- ΓΝΩΣΤΗ- "Εγώ, λέει, δεν διώκω τα δίποδα επι γής...έστω κι αν με βλάπτουν... "Κάπως έτσι τη γλύτωσε ο πορνοπαραγωγός ιδιοκτήτης του BLUE-SKY... - Τιμωρήθηκε βέβαια αλλά ...στα μαλακά ... για τις ασφαλιστικές του υποχρεώσεις -ΙΚΑ- , προς τον Βραχιολίδη... 

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΚΛΑΡΧΗΣ! Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΣΟΥΠΙΑ!..ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΙΣΑΝΔΡΑΚΗΣ!

Η πλάκα είναι-που δεν την ξέρει ο κόσμος, είναι ότι ο πορνοκαναλάρχης αυτός μίστερ Νικηφόρος... του BLUE SKY... είναι σκέτη σουπιά... Δεν θα βρείτε ούτε φωτογραφία του, ούτε υπογραφή του σε καμιά συναλλαγή του... Μιλάμε για μεγάλη ιστορία... που μόνο ο Βραχιολίδης ξέρει...αλλά δεν έχει θυμώσει ακόμη ο Βραχιολίδης... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ...
Γι αυτό και το κανάλι του... τσουλάει...στο σιγανό-σιωπηλό... ενώ πράγματι θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα .. Έχει τα φόντα... Έχει και παραδάκι... από τις πορνοταινίες του... 
Αλλά ο Ζερβός, όπως λέει το ρεπορτάζ πιο πάνω... έπαθε ανακοπή, διότι αυτός το τυχοδιώκτης κι άσχετος προς τα του ΤΥΠΟΥ κ. Νικηφόρος, κουβάλησε στο σταθμό του ...σαϊνια της αριστεράς... Ο Ζερβός κλάταρε, όντας δεξιόστροφος. 
Κάποια στιγμή εμείς πρέπει να εξετάσουμε αυτήν την σουπιά,αυτό το ανθρωπάκι που κουμαντάρει, μέσα στην απέραντη ασχετοσύνη του τον τηλεοπτικό αυτό ... σταθμό!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ξέχασαν το χρώμα του χρήματος οι εργαζόμενοι στο το BLUE SKY


"Παράγινε το κακό στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY. Ο ιδιοκτήτης Νικηφόρος Κισσανδράκης φαίνεται ζήλεψε την...δόξα άλλων "καλοπληρωτών" όπως ο Κουρής και κατά συνέπεια οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι του καναλιού έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος.

Ο καναλάρχης μετά τα αποτυχημένα ανοίγματα με Κουικ και Λιβανίου έφτασε στο σημείο να κρύβεται από τους υπαλλήλους του για να μην του ζητήσουν τα δεδουλευμένα. Πολλά τα σύννεφα πάνω από το "Γαλάζιο ουρανό" όπως φαίνεται...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου