troktiko
Ερωτικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστές ιερείς και μάλιστα ... δύο την ίδια εβδομάδα! Και τα δύο περιστατικά προκάλεσαν πολλά σχόλια στις συνοικίες στις οποίες συνέβησαν ... 


Το πρώτο συμβάν πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dete.gr! Ιερέας ο οποίος δεν λειτουργεί στην Πάτρα και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε εκκλησία ... εκτός Μητροπόλεως Πατρών τσακωνόταν με την ερωμένη του ... μέσα στο αυτοκίνητο!
Ο καβγάς ήταν έντονος και μάλιστα η γυναίκα πάνω στα νεύρα της άνοιξε την πόρτα για να φύγει! Φαίνεται όμως πως και ο ιερέας πάτησε το γκάζι για να απομακρυνθεί και η ερωμένη του ... σωριάστηκε στο έδαφος.
Οι περίοικοι και περαστικοί είχαν μείνει άναυδοι μπροστά στο θέαμα και τα έβαλαν με τον παπά! Και ιδιαίτερα όταν διαπίστωσαν πως η γυναίκα παρέμενε ξαπλωμένη, ανήμπορη από το σοκ να σηκωθεί! Μάλιστα ένας μοτοσικλετιστής, στάθμευσε το δίκυκλό του και κατέβηκε να την βοηθήσει.

Σε μία άλλη περίπτωση στην περιοχή του νοτίου διαμερίσματος, ένας ιερέας έχει ερωμένη μία τσιγγάνα! Μαθαίνουμε δε (έτσι λέγεται στην γειτονιά) πως ένας Επίτροπος και ο βοηθός του ... έπιασαν τον παπά επ' αυτοφώρω να βγαίνει από ένα δωματιάκι ... με τη νεαρή τσιγγάνα! Και τότε ... έγινε το έλα να δεις! Και οι δύο άρχισαν να «ανακρίνουν» τον παπά, ο ιερωμένος ... «τα μάσαγε» και τελικά μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο επίτροπος .... τον έφτυσε στο πρόσωπο!
Ο ιερέας ... τα πήρε στο κρανίο, οι δύο άνδρες μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια, ενώ ο «κατηγορούμενος» ως εραστής υποστήριζε πως η νεαρή γυναίκα τον βοηθά στις δουλειές και πως δεν συμβαίνει κάτι το ερωτικό μεταξύ τους.
Μέχρι και απειλές ακούστηκαν πως «θα ενημερώσουν τον Μητροπολίτη» ενώ το θέμα έχει γίνει ... βούκινο σε όλη τη γειτονιά! Η νεαρή τσιγγάνα πάντως εξακολουθεί και πηγαίνει στην εκκλησία. Το περίεργο είναι ότι ακούστηκαν και κατηγορίες πως «ο παπάς δίνει στην τσιγγάνα «πολλά λεφτά»! Μήπως λοιπόν αυτή είναι η αιτία του κακού; Μήπως δηλαδή ο Επίτροπος και ο βοηθός του «πειράχτηκαν» που μία γυναίκα ... μπήκε ανάμεσα στα χέρια τους και το χρήμα και αποφάσισαν να «σχεδιάσουν» ροζ ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ιερέα; Όλα τα έχουμε δει απο τους ρασοφόρους!