Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΩΠΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ... ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ...

Η ΝΤΟΡΟΘΙ ΚΙΝΓΚ... ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...

Καλά γίνεται το σώσε με τον σούπερ σταρ... Εμείς συλλογιόμαστε το αύριο του... Εξελίσσεται σε σούργελο!Πολύ φρου-φρού ρε παιδί!-Το τραβάει ο οργανισμός του...
Η διάσημη αρχαιολόγος, Ντόροθι Κινγκ, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για την χώρα μας, αλλά ούτε...
και για τη νέα κυβέρνηση, εκφράζοντας σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο, μέσα από το Twitter, τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της για τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.



Σήμερα, η Κινγκ χρησιμοποίησε ξανά τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει τη στήριξή της στον κ. Βαρουφάκη, τον οποίο αποθεώνει, επειδή τα έβαλε με τον γνωστό δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον.

Ο Νίξον έγραψε στο Twitter ότι η ελληνική κυβέρνηση υποχώρησε από τις θέσεις της, δέχθηκε να συζητήσει με την τρόικα και προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα.

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ απάντησε άλλη μια φορά στον Νίξον, γράφοντας: «Ίσως θα έπρεπε να τσεκάρεις ξανά ποιος υποχώρησε. Αφού σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα, αυτή είναι».

Στη συνέχεια ήρθε το «τιτίβισμα» της  Ντόροθι Κινγκ η οποία ανάρτησε στο Twitter το tweet του Βαρουφάκη, γράφοντας πως είναι ένας «macho» υπουργός και ο ήρωάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου