Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

Βόμβες από το ΥΠΟΙΚ - Για 4 μήνες δεν θα ξέρουμε που πηγαίνουμε! ( Γιατί μήπως ξέραμε που πηγαίναμε έως σήμερα;)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ OIKONOMIKON
«Έχουμε συμφωνήσει σε ένα κείμενο, το οποίο επιδέχεται ερμηνειών», δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνοντας ότι στο επόμενο τετράμηνο θα βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και θα προσπαθήσουμε με τους εταίρους μας να διαπραγματευτούμε για το νέο συμβόλαιο της Ελλάδας.


«Στους επόμενους τέσσερις μήνες θα πρέπει να δώσουμε ένα ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας», δήλωσε το ίδιο στέλεχος ενώ αναφορικά με την επανεμφάνιση του όρου «Μνημόνιο» στις ανακοινώσεις του ΔΝΤ και της ΕΚΤ υποστήριξε ότι «είναι δικαίωμά τους αλλά εμείς έχουμε δεσμευτεί στο λαό ότι έχει τελειώσει το Μνημόνιο και δεσμευόμαστε για τα κείμενα που υπογράφουμε εμείς ».
Σε αυτό το τετράμηνο υπάρχει ένα σημείωμα ότι η Αθήνα δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες και οι εταίροι δεν θα πιέσουν για υφεσιακά μέτρα. Στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος παράγοντας ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες πώς θα ενεργήσει στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, του ΕΝΦΙΑ, των ρυθμίσεων των ληξιπρόθεσμων χρεών κλπ. σημειώνοντας ότι θα επανεξεταστεί τόσο ο χρόνος όσο και το περιεχόμενο των υπό κατάθεση νομοσχεδίων.
Παράλληλα ανέφερε ότι στις προτεραιότητες από αύριο είναι το πώς θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό της χώρας για τους επόμενους μήνες, το οποίο παραμένει ως πρόβλημα, καθώς δεν επιλύθηκε με τη σημερινή συμφωνία.
Επίσης, κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ δήλωσε ότι το σημερινό Eurogroup αποφάσισε πως «σήμερα είναι η αρχή μιας νέας διαδικασίας». Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή το πώς θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου