Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ....


Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα»

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΧΩΡΙΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ...ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ:

Το Ποτάμι: «Εκθεση ιδεών η ομιλία του Τσίπρα»

«Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα - Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ τονίζεται πως απαιτούνται θαρραλέες αποφάσεις που θα κρατούν τη χώρα στην ΕΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος
«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσεις και ενα πατριωτικό σχέδιο διαπραγμάτευσης που θα κρατήσει  την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης».
Πηγή: iefimerida.gr 
-A+AΕκθεση ιδεών χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι και επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ότι ο χρόνος για την Ελλάδα λιγοστεύει.«Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα - Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ τονίζεται πως απαιτούνται θαρραλέες αποφάσεις που θα κρατούν τη χώρα στην ΕΕΑναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου