Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015


rodiakixionia

ΧΙΟΝΙΖΕΙ- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ-ΕΩΣ ΩΡΩΠΟ!
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με… χιονόνερο στα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη
Βόρεια Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα, με γρήγορη βελτίωση από βορρά προς νότο και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015. Παράλληλα, παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -5 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 0 έως 6 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 0 έως 7 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού με παροδικές τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες, αλλά και γρήγορη βελτίωση περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου