Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.. Οι Έλληνες αστυνομικοί θεωρούναι οι πιο ανθρώπινοι της Υφηλίου

Απίστευτη αστυνομική ιστορία στη Θεσσαλονίκη: Αλβανός αστυνομικός συλλαμβάνει δράστη, ο Έλληνας αστυνομικός..


Ο 85χρονος Παπαδόπουλος Αριστείδης προχωρά προς τη είσοδο της πολυκατοικίας του ξαφνικά τον πλησιάζει νεαρός και του ζητάει το πορτοφόλι του. Προσπαθεί με την βία να του το αποσπάσει. Ο ηλικιωμένος αντιστέκεται και ....
αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Στις φωνές του ανταποκρίνεται ένας νεαρός Αλβανός δόκιμος αστυνομικός στην χώρα του ο οποίος ακινητοποιεί τον δράστη με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ που έχει φθάσει στο σημείο . Συλλαμβάνεται ο δράστης.

Η συνέχεια είναι η έννοια του ανθρώπινου προσώπου του Έλληνα αστυνομικού.


Ο ένας εκ των μελών των ΔΙΑΣ νεαρός αστυνομικός τελειώνοντας την βάρδια του πάει στην οικία του ηλικιωμένου με δική του πρωτοβουλία και μεταφέρει τον άγνωστο σε αυτόν ηλικιωμένο στο εφημερεύον νοσοκομείο Γεννηματά με ασθενοφόρο για να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει χτυπήσει κατά το περιστατικό. Τελειώνοντας τον μετέφερε με ταξί στην οικία του μη αφήνοντας τον να πληρώσει ούτε το κόμιστρο. Τον καληνύχτισε δίνοντας του τον αριθμό του κινητού του και λέγοντας του ότι ότι χρειαστεί μην διστάσει να του τηλεφωνήσει και ότι θα περάσει να τον δεί και ο ίδιος.
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ λέγεται ΚΕΝΤΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να πω ότι είναι τιμή για την ΕΛ.ΑΣ να έχει τέτοια στελέχη.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
στο makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου