Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΧΩΡΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΠΙΑ ;Μας κατακλέβει από το 1821..ΣΥΝΕΧΏΣ!



Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται δηλώσεις  στο Βερολίνο από Βαρουφάκη και Σόϊμπλε: Κρατάμε ανοιχτή την ανάρτηση:Δείτε :... (Περιμένετε πληζ)!..ΔΕΙΤΕ:

Πολλές οι μαλακίες που λέει ο Σόϊμπλε... περί Ελλάδας  και Ευρώπης. Ο άνθρωπος είναι αχταρμάς . Ο,τι που κατεβαίνει λέει ..πάντα βέβαια υπό το πρίσμα των δεσμεύσεων  της χώρας μας με τις κυβερνήσεις του ..χθες!Τουτέστιν οι Γερμαναράδες  τσουβάλιασαν ... του Σαμαράδες-Βενιζέλους και θεωρούν ...κατά τον θλιβερό αυτόν ανθρωπίσκο πως ...έτσι θα γίνεται και στα επόμενα 500 χρόνια! 


Ο δε Βαρουφάκης τόνισε: την απογοήτεψη του αλλά και την ανάγκη  στήριξης απο τους εταίρους μας στην Ευρώπη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε..κ.λ.π.

Συμπέρασμα:Δεν έγινε τίποτε στο Βερολίνο! Η παράσταση ήταν σκέτο ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ!
***Τι θα γίνει από δώ και πέρα; Αυτό εναπόκειται στα... μπατζάκια ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ..αν διαθέτουν~! 

Ο άνθρωπος δίνει ρέστα! Τι ατάκα πέταξε στον Σόιμπλε και τον γείωσε μέσα στην έδρα του;

  32
Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις της Ελλάδος με την Γερμανία σχετικά με το χρέος μετά την συνάντηση του Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη:
«Δεν καταλήξαμε σε μια συμφωνία. Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε.»
Ενώ ο Σόιμπλε ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: » Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε.»
Συνεχίζοντας ο Βρουφάκης είπε:
«Συμφωνήσαμε να υπάρξουν διαβουλεύσεις ως εταίροι. Για μαι λύση που θα βάλει στο πηδάλιο το συμφέρον της Ευρώπης. Δεν συζητήσαμε για το χρέος, αλλά θέσαμε το πλαίσιο για συζητήσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος στην ελληνική κρίση. Είναι σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την απαξίωση της χώρας και είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία το συμμερίζονται αυτό.
Φαίνεται πως κάποιες φορές η λύση μπορεί να είναι κάτι πιο δύσκολο. Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου είχα στο νου την ενότητα της Ευρώπης.
Η κυβέρνησή μας δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σταματήσει τη σπατάλη και τη φοροδιαφυγή, αλλά και σε επίπεδο πολιτικών που υπονομεύουν το ήθος».
- See more at: http://www.fnews.gr

O BΑΡOYΦAKHΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ!

Τι είχε προβλέψει ο Γ. Βαρουφάκης για την σημερινή απόφαση-βόμβα της ΕΚΤ Δείτε την επίκαιρη συνέντευξη που είχε δώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις ΣΧΟΛΙΑ (16) SOOC 2044 Λίγη ώρα νωρίτερα η ΕΚΤ ανακοίνωσε πως από 11 Φεβρουαρίου παύει να κάνει δεκτά τα ελληνικά ομόλογα και οποιοδήποτε ομόλογο έχει εκδοθεί ή έχει την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου ως ενέχυρο (collateral).   Στις 9 Δεκεμβρίου 2014 ο νυν Υπουργός Οικονομικών είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στην οποία είχε προβλέψει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί υπό την απειλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για πρόβλημα ρευστότητας.   Ο κ. Βαρουφάκης είχε στην ίδια συνέντευξη υποστηρίξει ότι ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος πως μια τέτοια απειλή είναι πιθανή από πλευράς της ΕΚΤ γιατί  όπως είχε σημειώσει "αυτό ακριβώς είχε κάνει το 2009 στην Ιρλανδία, αυτό έκανε στην Κύπρο, αυτό έκανε ή υπονόησε πως θα κάνει στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2012"   Μια τέτοια απειλή είναι απαράδεκτη και δεν προβλέπεται από καμία ευρωπαϊκή συνθήκη, ούτε από το καταστατικό της ΕΚΤ είχε αναφέρει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.   
ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ..ΕΔΩ>http://www.lifo.gr/now/economy/59962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου