Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΑΡΑΚΟΥΛΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΕΝΕ...

Reuters: Αδύνατη η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μετά την ομιλία Τσίπρα- Ευθεία ρήξη με τους πιστωτές

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αυτή τη στιγμή δίνει ανάσα στους Πανέλληνες ύστερα από 5 χρόνια λοιδωρισμών-εκβιασμών  από Ούνους και άλλους τυχοδιώκτες-οικονομικούς δολοφόνους..Μακάρι να μας ενώσει ΟΛΟΥΣ σαν μια γροθιά!..Περιμένετε και μην ανησυχείτε από τους κεραυνούς του εμετικού διδύμου...ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ! Στο EUROGROUP θα πέσουν όλες οι μάσκες των Γερμανο-Ολλανδών απατέωνων... Αρκει ο Τσίπρας να έχει την ψυχική στήριξη των Πανελλήνων!Κάτι φέγγει.... 

Reuters: Αδύνατη η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μετά την ομιλία Τσίπρα- Ευθεία ρήξη με τους πιστωτέςΑρνητικά είναι τα πρώτα σχόλια κορυφαίων διεθνών αναλυτών όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

«Εάν ο Τσίπρας δεν κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι του, δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει την Ελλάδα στο ευρώ» τονίζει ο κορυφαίος αρθρογράφος του Reuters Hugo Dixon και εκτιμά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι πιστωτές της χώρας να συμφωνήσουν με τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης. Όπως αναφέρει ο αναλυτής του διεθνούς πρακτορείου προειδοποιεί ότι αυτές οι εξαγγελίες θα οδηγήσουν τη χώρα σε εξάντληση της ρευστότητας και επιβολή περιορισμών στην κίνηση των κεφαλαίων τις προσεχείς εβδομάδες.
Την ίδια αίσθηση δίνει και ο αρθρογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, ο οποίος θεωρεί μέγα λάθος του Τσίπρα να γυρίσει την πλάτη στην παράταση του μνημονίου.« Ένα από τα κυριότερα μηνύματα που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην ελληνική κυβέρνηση ήταν να μην πραγματοποιήσει μη αναστρέψιμες δηλώσεις από το βήμα της Βουλής, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, κάτι που ο έλληνας πρωθυπουργός αγνόησε» σχολιάζει χαρακτηριστικά.
Πηγή: iefimerida.grhttp://www.iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου