Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Τσίπρας: Ήρωας ή κλόουν; Οι γελοιογράφοι ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ..ΔΙΕΘΝΩΣ!
Δείτε τι γράφουν και πως γελοιογραφούν τον άθεο ΤΣΙΠΡΑ!
Τσίπρας μωρόJoep Bertrams )
Ο νεοεκλεγμένος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ένα αίνιγμα για ελληνικό λαό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και όσοι ακολουθούν την πολιτική σε όλο τον κόσμο. Ο 40-year-old ηγέτης του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει πολλά υποσχόμενος  ανακούφιση ελληνικού λαού χρέους , ένα τέλος στη λιτότητα και την ανάπτυξη μέσω των κρατικών δαπανών.
Μετά τον σχηματισμό της  πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς στην Ελλάδα, ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα επαναδιαπραγματευτεί το πρόγραμμα διάσωσης των 240 ευρώ biillion της χώρας, προκαλώντας σάλο στις διεθνείς αγορές και προκαλώντας στους ευρωπαίους ηγέτες νευρικό κλονισμό... πάνω από την οικονομία της ηπείρου. Πολλοί Έλληνες φοβούνται ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από την Ευρωζώνη .
Ο Τσίπρας είναι ένα αντισυμβατικό ηγέτη: αυτός είναι άθεος, ζει με έναν εταίρο αντί για τη γυναίκα, αρνείται να φορούν γραβάτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγινε χορτονομή για πολιτικούς σκιτσογράφους σε όλον τον κόσμο:
σαμπάνιαGary Κλήμης )
ΠούτινMarian Kamensky )
- See more at: http://greece.greekreporter.com/2015/02/05/greek-pm-tsipras-hero-or-clown-cartoonists-cant-decide/#sthash.v919zE9e.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου