Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Η "διάσημη"... δημοσιογράφος - οπαδός του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ- ανέβασε στο διαδίκτυο ένα κείμενο που μιλάει για ...''την ίδια την υπόσταση της χώρας'' που κινδυνεύει με διχασμό, επειδή ασκείται κριτική στον Αλέξη και τον Βαρουφάκη!!!
Και πήρε την απάντηση από τον
σχολιαστή του makpress :

















tx
Οταν η κολοτούμπα γίνεται απο τον Τσε Αλέξη μετονομάζεται σε θάρρος και γίνεται προσόν.
Δεν ήξερε ο Τσίπρας ότι αυτό θα γινόταν; Διαπραγμάτευση σκληρή δεν έλεγε ότι κάνει; Δηλαδή οι κουτόφραγκοι δεν θα χρησιμοποιούσαν κάποια απο τα όπλα τους; Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως αντιλαμβάνεται την "σκληρή διαπραγμάτευση" ο μέγας τιμονιέρης και οι περί αυτόν βουτυρομπεμπέδες : εμείς ζητάμε και αυτοί δίνουν και μέσα σε δυο τρεις μέρες τους κατατροπώνουμε , τους παίρνουμε και τα σώβρακα που λέει και ο ευγενής Κουρής.
Και γυρνάμε πίσω και λέμε στους προηγούμενους είδατε ρε προσκυνημένοι γερμανοτσολιάδες πόσο εύκολη δουλειά είναι η διαπραγμάτευση αρκεί να τους βρίσεις 2-3 φόρες , να τους προσβάλεις ακόμη 3-4 και αυτοί θα καταρρεύσουν άμεσα.
Η διαφορά απο τους προηγούμενους είναι ότι τους πήρε καμμιά βδομάδα αυτούς τους "λαμπρούς οικονομολόγους" να καταλάβουν που οδηγούσε τα πράγματα ο Ντράγκι και πόσο απλά "πείθεται" όποιος έχει ανάγκη και παρακαλάει για λεφτά.
Και κάτι τελευταίο : ας πληροφορήσει κάποιος αυτή την σπουδαία δημοσιογράφο (λέμε τώρα) ότι και μετά απο 4 μήνες στην ίδια θέση θα είναι οι τράπεζες γιατί και πάλι θα πρέπει να περάσουμε απο εξετάσεις για το αν την κάναμε καλά τη δουλειά που όμως μόνοι μας αναλάβαμε προκειμένου να πάρουμε ανάσες αξιοπρέπειας.
Τελικό αποτέλεσμα : επιστροφή στο 2012 (μπορεί και παραπίσω) προκειμένου τα πουλέν της Τσίπρας , Βαρουφάκης και οι λοιποί να αποκτήσουν εμπειρία σε διαπραγματεύσεις και να γίνουν παγκόσμιες φίρμες μήπως και πετύχουν καλύτερες τιμές απο τον Παπανδρέου στις δικές τους ομιλίες ανά την υφήλιο για το πως καταστρέφεις μια χώρα αφού πρώτα την καθυβρίσεις ως διεφθαρμένη.



http://makpress.blogspot.com/2015/02/blog-post_226.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου