Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ. ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΟΥΝ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ!

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να φύγει ο δεξιός Τσίπρας που "παραδόθηκε άνευ όρων στο νέο μνημόνιο"


ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ... ΄Ολες οι ιδεολογίες,μηδέ εξαιρουμένης και εκείνης των Θρησκειών... έσπειραν μόνον θανάτους και αίμα !

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!-Κυρίως από τα μαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και τους διεθνεις γκανγκστερς!


"Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την πλήρη διαφωνία της με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας από την κυβέρνηση. Η υπογραφή αυτή, αποτελεί ανοικτή αθέτηση των πολιτικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του λαού"
Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες ένα κείμενο-ανακοίνωση...
της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο τα στελέχη της ζητούν αλλαγή ηγεσίας και καταψήφιση της συμφωνίας του Eurogroup. Η Κομμουνιστική Τάση, δημιουργήθηκε το 2013 από μαρξιστές που εκδίδουν την εφημερίδα «Επανάσταση» και το περιοδικό «Μαρξιστική Φωνή» και έχει εκπροσώπηση στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι στιγμής αποτελεί «αίνιγμα» η στάση που κρατήσουν στελέχη της αριστερής πλατφόρμας. Πάντως δεν εξέφρασαν προβληματισμούς για την απόφαση του Eurogroup οι υπουργοί της κυβέρνησης που μετέχουν στο κυβερνητικό συμβούλιο, ενώ την ίδια ώρα το iskra που εκφράζει τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη κάνει λόγο για μια συμφωνία – αίνιγμα.
Αν θέλετε να απολαύσετε το σύνολο της απόλυτης μαλάκυνσης των αριστεροκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ -στραβάδια του κερατά- σας δίνουμε ως συνέχεια κι αυτό >http://makpress.blogspot.com/2015/02/blog-post_943.html

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΨΩΦΙΣΕ από το 1992!.. Μερικοί χαλιαμπαληδες δικοί τους ...συνεχίζουν να την παίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου