Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΠΑΘΗΣ Ο Γ. ΜΑΡΙΝΟΣ.ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!

Λύθηκε το μυστήριο με την εξαφάνιση του ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου

Η Άννα Φόνσου δίνει σπάνια συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την ζωή της – και όχι μόνο!
Το ίδιο κάνει και στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «PEOPLE» και τη Ζέτα Καραγιάννη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλοξενία του Γιώργου Μαρίνου στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα.
 

Γι’ αυτό και, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά» είπε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.
Δηλαδή;
«Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί το εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ».
Ήσασταν φίλοι πριν από την περιπέτεια με την υγεία του;
«Όχι, ούτε που γνωριζόμασταν. Μάλιστα, στην αρχή μιλήσαμε στον πληθυντικό. Εγώ τον πλησίασα γιατί θέλησα να του συμπαρασταθώ. Έμεινε δύο μήνες στο Σπίτι και είχε την ευκαιρία να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Μετά πήγε σε ένα υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας και έμεινε ένα διάστημα γιατί είχε ανάγκη από ψυχολόγο».
Σήμερα πως είναι;
«Ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς μιλάμε συχνά. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω και μέσω του PEOPLE, γιατί μου έστειλε όλα τα ρούχα που φορούσε στις πίστες και στο θέατρο, για να τα τοποθετήσουμε στο βεστιάριο που φτιάχνουμε στο Σπίτι. Φυσικά θα τα βάλουμε σε εξέχουσα θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου