Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015


Δήλωση βόμβα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη Χρυσή Αυγή..(Βίντεο)

Παναγιώταρος: Κανείς δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να καταλύει το Σύνταγμα..

Σε έντονο ύφος , πραγματοποιήθηκε μια "διαπραγμάτευση" ανάμεσα στην Πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές. Ο λόγος, είναι η απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής , στους οποίους το δικαστικό συμβούλιο δεν έδωσε άδεια να προσέλθουν στη Βουλή για τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Η κ.Κωνσταντοπούλου, αμφισβήτησε την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να μην δώσει άδεια στους προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες χαρακτηρίζοντας "ανεπαρκή" και πρότεινε να γίνει αύριο η συνεδρίαση. Όπως χαρακτηριστικά είπε: ""Δεν εδόθη άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής , χωρίς όμως κάποια ειδική αιτιολογία η οποία μπορεί να γίνει αποδεκτή απο τη Βουλή". Σημείωσε δε πως με την πρότασή της συμφωνεί το σύνολο των μελών του Προεδρείου.




Η.Παναγιώταρος: Κανείς δικαστικός λειτουργός δεν μπορεί να καταλύει 
το Σύνταγμα..

Ο κ. Γεωργιάδης, ζήτησε το λόγο και είπε πώς αφενός ταλαιπωρείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση κι αφετέρου ότι αύριο δε θα μπορεί ο ίδιος να παρευρίσκεται στη Βουλή.
Την μη αναβολή της διαδικασίας ζήτησε και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ενώ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξήγησε πως «το προεδρείο δεν αποφασίζει. Το Προεδρείο εισηγείται και το Σώμα είναι κυρίαρχο και αποφασίζει» ενώ γύρισε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «πείτε τα και εσείς κ. Λαφαζάνη».
Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πώς την τελική απόφαση θα την πάρει η ολομέλεια κι έγινε διακοπή δέκα λεπτών προκειμένου να συνεδριάσει το συμβούλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου