Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΠΡΑΙΡΩΡΙΑΝΟΙ...ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρες

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-ΕΛΕΓΧΟΙ- ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ... ΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...  ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ" ΤΟΥ ...ενικος ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ ...άλλου αντικειμενικού δημοσιογράφου του συστήματος...

«Λουκέτο» σε 2 επιχειρήσεις για 48 ώρεςΣε σφράγιση δύο επιχειρήσεων για 48 ώρες, μία στα Σύβοτα Θεπρωτίας και μία στη Θάσο, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), καθώς οι εν λόγω εταιρίες δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.Ειδικότερα σε ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ, χθες 11.8.2013 στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της φοροδιαφυγής και σε εκτέλεση Ειδικών Εντολών Ελέγχου του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι μία επιχείρηση εστιατόριο-καφέ-ομπρέλες στην τουριστική περιοχή Σύβοτα Θεσπρωτίας, καθώς και μία ατομική επιχείρηση- ταβέρνα στη Θάσο δεν εξέδιδαν τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.



Το ΣΔΟΕ προέβη σε σφράγιση των επιχειρήσεων αυτών για 48 ώρες, παρουσία των αρμοδίων αστυνομικών Αρχών, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκαν οι εισαγγελείς υπηρεσίας των αντίστοιχων περιοχών. Στη δεύτερη επιχείρηση κατ’ εντολή της εισαγγελέως, η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του ιδιοκτήτη.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ...ΘΕΣΕΙΣ
Έμείς που διακονούμε τον Τύπο, προ γέννεσης Χατζηνικολάου κι άλλων τεθλασμένων έχουμε να πούμε τα εξής απλά:
ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ στις ΤΑΒΕΡΝΕΣ  από τον ΣΔΟΕ, είναι φιγουρατζήδικες και για το κρατικό Θεαθείναι... πως δα παράγει έργο! Τρίχες παράγει... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΗΞΕ! Μικρομπαγάσηδες συλλαμβάνει.. να παρανομούν... Έτσι για φιγούρα... Από τότε που μας προέκυψε η τεχνητή οικονομική κρίση.. το ΣΔΟΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!..ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... πως δα κάτι φέγγει στον Ορίζοντα...
Αγαθέ αναγνώστη μην έχεις αυταπάτες! ΜΑΣ 
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ...
Μην λέμε μαλακίες. Και στο δικό σου ψιλικατζίδικο να ορμήσει το ΣΔΟΕ θα βρεί παρατυπίες, ...διότι αγαθέ πως μπορείς να παρακολουθείς  τη πολυνομία και τις αρπακτικές διαθέσεις ενός κράτους μπάχαλο, κατ΄εικόνα και ομοίωση πολιτικών αρχηγών άνευ φαντασίας κι οραμάτων.. ; Θα την πατήσεις,, με τα επαγγελματικά ΛΑΜΟΓΙΑ. Θα σε τηλήξουν οι πραιτωριανοί του ΣΔΟΕ σε μια κόλα χαρτί κι από κει και πέρα ψάξου!
Μην σκιάζεσαι όμως ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..Το σημερινό θέατρο του ΣΔΟΕ-ΚΡΑΤΟΥΣ τερματίζεται σε λίγα 24/ωρα... Όποιους τυχαία συλλάβουν... και το κάνουν βούκινο... Έτσι για να δούμε πόσο αποτελεσματικό είναι το κράτος. ΣΚΑΤΑ ειναι ...Ποτέ δεν ήταν ένα σοβαρό κράτος  αυτή η Ελλάς ... από το 1944 του Γεωργίου Παπανδρέου εως τον φωστήρα εγγονό του ΓΑΠ ήταν κράτος καρικατούρα!
Το θέατρο του ΣΔΟΕ με τα γραφικά ελληνικά ταβερνάκια, τα οποία κι ασφαλώς δεν αξιοποίησαν τη μείωση του ΦΠΑ... ΟΙ ΤΙΜΕΣ στις ταβέρνες  ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ! Ξέρετε γιατί; Διότι οι λιγδιασμένοι αυτοί ταβερνιάρηδες... ξέρουν τα κρατικά τερτίπια... φιγούρας για το άσκεπτο πόπολο... Και λειτουργούν ανάλογα... Γνωρίζουν ότι κάποτε θα έχουν την επίσκεψη του ΣΔΟΕ, αλλά δεν τα βάφουν και μαύρα!..Ο κλήρος πέφτει στον γενναίο... 
Και ο γενναίος ξέρει τι θα κάνει με θωλούς δικηγόρους ...πως θα βγεί καθαρός, ή έστω με συμβολικό...πρόστιμο! έτσι παίζεται το παιχνίδι! ΣΗΜΕΡΑ!
Αν ενθυμούμαστε καλά πριν από ένα μήνα εμφανίσαμε από αυτή τη θέση,τον άθλιο εστιάτορα-αυτόν που βρίσκεται αντίκρυ από τη είσοδο της Μονής Πεντέλης.. στην Αθήνα...
Δεν ζητήσαμε να επέμβει καμιά από τις πούστικες -πανάθλιες κρατικές αρχές εναντίον του. Απλά ..ρεπορτάζ κάναμε...
Ποιός ξέρει, μπορεί ...ο αστυνόμος της περιοχής να τον προστατεύει... Σύνηθες φαινόμενον απανταχού της Ελλάδας...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ... Ο,τι έχετε καταλάβει... και επειδή έχουμε ζωηρές αμφιβολίες ..ότι καταλαβαίνετε ..κάτι τις ..από το γίγνεσθαι στην πατρίδα σας ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΈΠΟΥΜΕ...!

ΠΛΗΖ ..ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ .. ΤΑ ΙΔΙΑ 

ΚΟΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

(ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΎΕΙΣ ΕΣΥ ρε Νιόνε-ΛΑΜΟΓΙΟ 

..ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ σε  βάρος της Ελλαδίτσας μας; 

ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ!

ΓΙΑ  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! 
Και επειδή εμείς είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που ζητήσαμε την ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.. (από το 1974)..όταν εσείς βοσκούσατε στα ρουμάνια -λιβάδια. ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕσωτερικου.. μέχρις ότου μετεξελιχθείτε ...σε αριστερά της πλάκας..και της ..προόδου! Που όμως καμιά γόνιμη προοδευτική σας ιδέας δεν τσούλησε!
Ε, με το νιονιό που κουβαλάτε...πως ρε να τσουλήσει; ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!

Και να μην αμφιβάλλει πια κανένας πως η προσωπική σου ευθύνη ανόητε ΄Ελληνα ότι -ΚΑΠΟΤΕ-  θα σου ζητηθεί... Διότι ΡΕ αληταρά, καιροσκόπε, ευκαιριακέ και λαμόγιο,Εσύ με την ψήφο σου, δεν μπορείς  να οδηγείς αυτή την ΕΛΛΑΔΑ στη συμφορά και να σφυρίζεις αδιάφορα!.. Θα ΦΑΣ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ που αξιζει στο νιονιό που κουβαλάς...ΑΛΗΤΑΡΑ... 
Η ανωνυμία στην ψήφο.. θα τερματιστεί, όπως φυσικά ... την καταργήσαμε- μόνον εμεις- και στο διαδίκτυο!

ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ .. από δώ και πέρα θα λογοδοτείς επώνυμα για την ψήφο που δίδεις ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!..ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου