Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ!

Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα

Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα

ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ 
Στην προσαγωγή οκτώ χρυσαυγιτών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, διότι οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών χωρίς να έχουν άδεια, «παρεμποδίζοντας
ταυτόχρονα τους παρευρισκόμενους στον αρχαιολογικό χώρο».
Το κόμμα της Χρυσής Αυγής είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο «ιερότερο σημείο του αρχαίου κόσμου, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή του, «με καθιερωμένες εισηγήσεις και συζητήσεις στα πλαίσια του εκπαιδευτικού κύκλου "θέματα ελληνική ιστορίας" στον αρχαιολογικό χώρο που παραμένει ανοιχτός μια νύχτα το χρόνο κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου».
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε μεταξύ άλλων «την απαράδεκτη χρησιμοποίηση» του ιερού χώρου των Δελφών από όσους ενστερνίζονται την φασίζουσα ιδεολογική προπαγάνδα, προβάλλοντας έντεχνα τα ψευτο-Ελληνικοχριστιανικά ιδεώδη».
Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας και Φωκίδας τουΣΥΡΙΖΑ με την οποία καταδικάζονται μεταξύ άλλων «τα μισαλλόδοξα συνθήματα περί καθαρότητας του έθνους που έγραψαν τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας και γέμισαν νεκρούς ανά τον κόσμο».
Κοιταξτε πως οι παρδαλοί δημοσιογράφοι του πιο κάτω μπλοκ  πως έδωσαν αναιδώς την είδηση.. Εν τάξει δεν έλαβαν άδεια ..οι άλλοι οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν λόγω του Αυγουστιάτικου φεγγαριού είχαν; ..αφού η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους;...

 iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/119072#ixzz2cfj5Hvqh


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.. Οι αριστερίζοντες παθαίνουν μπέμπελι με τη Χ.Α. και σταθερά την προβάλλουν..-πατρονάρουν- για ψύλλου πήδημα... Αλλο που δεν θέθουν αυτοί.Έχει όμως παρακρουστικό ενδιαφέρον η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.. Τους πειράζει που οι Χρυσαυγίτες πιστεύουν στην καθαρότητα των Ελλήνων. .. Δηλαδή τι θέλουν οι συμμορίτες του κομματιδίου αυτού, ότι δεν είμαστε ωραίοι , ωραιότεροι και να πιστέψουμε ότι είμαστε ..ακάθαρτοι όπως οι απλύτοι Συριζαίοι;... Είναι κακό Ρε προοδευτικό αληταριό να πιστεύει κανείς ότι είμαστε υπέροχος λαός; Το συναίσθημα της ανωτερότητας είναι ευεργετική διαδικασία,ενώ το κατωτερότητας οδηγεί στα τάρταρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου