Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ...

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και πως να τα αντιμετωπίσετε...

Αρχισαν οι αγωγές στις τράπεζες για τα ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξης! Ηδη αποζημιώθηκε το πρώτο θύμα της παραπλάνησης με τα «εις το διηνεκές» (perpetual) ομόλογα! Στις 11/8/13 Το ΧΩΝΙαποκάλυψε -με...
ντοκουμέντα της Alpha Bank και της Eurobank- το νέο μεγάλο κόλπο των τραπεζών για να βάλουν χέρι στις τσέπες μας: Προσφέροντας δήθεν υψηλότερο επιτόκιο, παγίδευαν τον κόσμο σε ομόλογα μειωμένης εξασφάλισης, χωρίς ημερομηνία λήξης (…perpetual). Τους πουλούσαν, δηλαδή, τίτλους που η τράπεζα δεν υποχρεούται να επαναγοράσει στην ίδια αξία, αλλά ΑΜΑ θέλει, ΟΠΟΤΕ θέλει και σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει!
Αυτή την Κυριακή 25/8/13, διαβάστε Στο ΧΩΝΙ για τις τρεις πρώτες περιπτώσεις θυμάτων του νέου τραπεζικού κόλπου που τους έκαναν αγωγή, αφού είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να κάνουν φτερά (έχασαν ως και το 70% των χρημάτων τους!). Διαβάστε, επίσης, πώς ένα θύμα των perpetual έχει καταφέρει ήδη να αποζημιωθεί!
Επίσης:
- Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν η τράπεζά σας έχει, εν αγνοία σας, τοποθετήσει τα χρήματά σας σε αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα προϊόντα.
- Τι μπορείτε να κάνετε για προστατευθείτε και να μην τους αφήσετε να μετατρέψουν τις οικονομίες μιας ζωής σε… αέρα!
- Πώς μπορείτε να κινηθείτε νομικά, ακόμη και αν έχετε ήδη αναγκαστεί να αποδεχτείτε την «προσφορά» της τράπεζας να πάρει πίσω το προϊόν που σας πούλησε, επιστρέφοντας ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου