Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΒΡΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜEGA; Ε, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ; ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ..ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΝΟΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

O ENAΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ MEGA.. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ...ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!-
ΜEGA ΓΕΓΟΝΟΣ!
Θα μείνει ο Σταυράκης ψυχάρης,μονάχος του! 

Μπόμπολας

Κι όμως ένα βήμα από την έξοδο από το μετοχικό σχήμα του Mega βρίσκεται και η οικογένεια Μπόμπολα. Αυτή τη φορά δεν είναι η κυβέρνηση Καραμανλή και η απειλή του βασικού μετόχου που προσδιορίζει τις κινήσεις (ποιος δεν θυμάται την αποτυχημένη απόπειρα εξαγοράς του ΠΗΓΑΣΟΥ από την Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο;) αλλά η σκληρή πραγματικότητα της Τρόικας και των δανειστών οι οποίοι απέκτησαν τον ασφυκτικό έλεγχο στα δάνεια των τραπεζών προς τους εγχώριους μηντιάρχες.
Ένας ακόμη λόγος που βαραίνει υπέρ της απόφασης της εξόδου της οικογένειας Μπόμπολα από το Mega αλλά και τα ελληνικά media στο σύνολό τους, είναι η άποψη του Γιώργου Μπόμπολα που θέλει τα παιδιά-τον Λεωνίδα, τη Μαρία και τον Φώτη- να υπερασπισθούν τον κατασκευαστικό όμιλο και τις εκτός Ελλάδας δουλειές παρά να καταναλώνονται στην τριβή με τα ΜΜΕ.
H oικογένεια διαπιστώνει πως τα περιθώρια να πάρουν μεγάλα έργα στην Ελλάδα-άσε που το ελληνικό δημόσιο τους χρωστάει αρκετά-στενεύουν όσο η Τρόικα μπαίνει πιο βαθιά στον έλεγχο της χώρας.
Σύμφωνα με το kourdistoportkali.gr, η συνάντηση του κορυφαίου στελέχους της ΕΚΤ Άσμουσεν, με τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες δείχνει ότι οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να γνωρίσουν σε βάθος το πως λειτουργεί τόσο ο κρατικός μηχανσιμός όσο και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Ας μην ξεχνάμε ότι η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα-και στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες-είναι σχετικά πρόσφατη: Aκόμη ζουν Έλληνες και Γερμανοί που πολέμησαν στον Β’ Παγκόσμιο.
Οι Γερμανοί δεν είναι δύσκολο να μας μάθουν σαν κάλπικες δεκάρες. Άλλωστε δεν έλειψαν ποτέ από την Ελλάδα με επιχειρήσεις όπως η Siemens.
Πολύ σύντομα ο ασφυκτικός έλεγχος των δανειστών που αισθάνεται ο απλός Έλληνας πολίτης δεν θα αφήσει ανέπαφες και τις ισχυρές οικογένειες των Ελλήνων ολιγαρχών, όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί ο Σόιμπλε.
Όπως όλα δείχνουν ο Σταύρος Ψυχάρης θα αποχαιρετήσει έναν ακόμη συνεταίρο του στο Μεγάλο Κανάλι-Αντίο φίλε-πριν ο έλεγχος περάσει αποκλειστικά στους Γερμανούς…(paraskhnio)

KAI O Γ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ..
mega-tiltupos-logotupo-sima-arxeiou

Έχει μεγάλη πλάκα το πράμα ... Ο Γ.Βαρδινογιάννης ήταν αυτός που παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.. Μια ζωή ..παραιτείται... στον ΠΑΟ τα είχε κάνει μπάχαλο...(Καλά να είναι το ΤΖΙΓΚΕΡ, που έβαλε μαχιαριά! Εν τάξει δοτός ήτανε.. από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, μεγάλου κουμνταδόρου της δυναστείας, ίσως και καλύτερος από τον ιδρυτή των κομπανιών ναυτοήρωα.. Αλήθεια εκείνος ο γιόκας του ο Παυλάκης, που στο διάολο είναι χαμένος ..διότι στα νεανικά του χρόνια ήταν αποχαμένος με τις αταξίες του... Σήμερα που είναι το παιδί;  Πάμε όμως στην προχθεσινή είδηση:

Ανακοινώθηκε η παραίτηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη, από το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων.

Η παραίτηση του Γεωργίου Βαρδινογιάννη από το Mega μπορεί να σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις. Κι αυτό διότι πολλοί θεωρούν ότι η αποχώρηση ίσως είναι προάγγελος για οριστική έξοδο της οικογένειας Βαρδινογιάννη από το «Μεγάλο Κανάλι».
Το σίγουρο είναι ότι η νέα σεζόν ξεκινά για το Mega χωρίς Βαρδινογιάννη αφού είναι προφανές ότι η οικογένεια στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα εξέλεξε, σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού, ως αντικαταστάτη του για το υπόλοιπο της θητείας του (που λήγει την 1η Ιουλίου 2018) τον Αντώνιο Θ. Θεοχάρη.
Κατά την ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, χωρίς να επέλθει οιαδήποτε μεταβολή στην κατανομή των αξιωμάτων και την εκπροσώπηση της εταιρείας.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο ΔΣ της Τηλέτυπος ΑΕ συμμετέχουν οι:
- Σταύρος Ψυχάρης του Παναγιώτη, πρόεδρος ΔΣ, μη εκτελεστικό μέλος.
- Ηλίας Τσίγκας του Ευσταθίου, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
- Αντώνιος Θεοχάρης του Θεοχάρη, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
- Γεώργιος Μπόμπολας του Φωτίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
- Φώτιος Μπόμπολας του Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
- Παναγιώτης Ψυχάρης του Σταύρου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
- Γεώργιος Αϊδίνης του Χρήστου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
- Γεώργιος Προυσανίδης του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ.
Νόμιμος εκπρόσωπος ορίσθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Ε. Τσίγκας.

Κάτω λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις είναι ολοφάνερο ότι το MEGA κλωνίζεται σοβαρά.. Τα τεράστια χρέη πως θα εξοφληθούν;Θα τα φορτωθεί ο Ψυχάρης, πώς αφού πάντα ήταν ξυλοπόδαρος; ... ΄Ισως επειδεί αθλείται στη διαπλοκή... να τη σκαπουλάρει... κι οπότε ως κυρίαρχος αφέντης του MEGA να προσφέρει κάτι καλύτερο... Ο κίνδυνος πάντως να τα τινάξει το κανάλι αυτό που μας τα έχει πρήξει, δεν είναι απλά ορατός, αλλά επί θύραις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου