Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΡΑΣΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ- ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΤΙΓΜΑ!



"ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ"
Πύρινα λόγια κατά πολιτικών από τον Σιδηροκάστρου


Όλο και πληθαίνουν οι ιεράρχες σε όλη την Ελλάδα που καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική και την γενικότερη ανυπαρξία έργου και απέναντι στους πολίτες. Την σκυτάλη πήρε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος περιγράφοντας την κατάσταση που υπάρχει στο νομό Σερρών που είναι και η κοιτίδα του "καραμανλισμού".

Στην επιστολή που έστειλε προς τους βουλευτές ο Μητροπολίτης Μακάριος με αφορμή διάφορα τοπικά προβλήματα λέει λόγια "καυτά": "Οι υπεύθυνοί μας είναι μόνο για τα πανηγύρια και τις πρωτοκαθεδρίες. Πού είναι ό υπουργός ο δικός μας Μακεδονίας και Θράκης; Ο Περιφερειάρχης μας Κεντρικής Μακεδονίας; Οι πολλοί βουλευτές μας; Των δύο κομμάτων της συγκυβερνήσεως,αλλά και οι της αντιπολίτευσης; Το μόνο που βλέπουμε να κάνουν στη Βουλή είναι ερωτήσεις για τους αγρότες, τον αναδασμό, τον ΟΓΑ, για το πράσινο σκουλήκι του βαμβακιού. Για να υπερηφανεύονται ότι κάτι έκαναν. Καλό και αυτό. Τόσα χρόνια τι έγινε; Ούτε ένας δρόμος.
Ποιο πρόγραμμα υλοποιήθηκε; Και μάλιστα στο εθνικό δίκτυο. Οι χιλιάδες των υπέρβαρων οχημάτων από τις βόρειες χώρες και οι χιλιάδες των αυτοκινήτων από τη Βουλγαρία κατέστρεψαν τους δρόμους. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να σκοτωθούμε.
Τι θα γίνει; Θα περιμένουμε να ανακάμψει η οικονομία για να τακτοποιηθούν τα πράγματα; Όχι να κλείσουν οι τρύπες άλλα να γίνουν δρόμοι, να εξυπηρετούν άνετα εμάς και όλους τους πιο πάνω. Τι θα στοίχιζε αν έμπαιναν διόδια στον Προμαχώνα; Θα είχαμε ένα σημαντικό έσοδο για να γίνει κάτι στους δρόμους φονείς. Το σιδηροδρομικό δίκτυο σχεδόν ανύπαρκτο δεν εξυπηρετεί πια κανένα.
Πότε θα καθαριστεί η λίμνη της Κερκίνης; Πότε θα προβληθεί με την ανάλογη αξιοποίηση ο Λαϊλιάς και τα Πορόια και πότε θα γίνουν έργα για την προσέλκυση και άνετη διαβίωση των επισκεπτών; Μάλλον ΠΟΤΕ!. Λυπούμεθα που τα λέμε. Λυπούμεθα που τα βάζουμε με τους άρχοντές μας,μα πάνω απ' όλα λυπούμεθα τους εαυτούς μας και το λαό μας.
Το φιλότιμο και δυστυχή λαό μας, τον τόσο αφελή, που τα ανέχεται όλα μοιρολατρικά και που αισθάνεται τιμή και καύχημα όταν ένας άρχοντάς μας του πει δυο λόγια και μόνο. Λυπούμεθα γιατί είμαστε παθητικοί θεατές εγκλημάτων τα οποία θα έπρεπε προ ετών αν ήμασταν ξύπνιοι να είχαμε αποτρέψει. Λυπούμεθα για την εγκληματική αδιαφορία και την εσκεμμένη απραξία όλων όσοι ήθελαν να γίνουν οι σωτήρες αυτού του τόπου. Αν ήξεραν τι θησαυρός φεύγει μέσα από τα χέρια τους!!!"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου