Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. ΣΕ ΠΙΕΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!

ΟΙ... ΠΑΝΑΓΙΕΣ- ΚΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΘΤΗΚΑΝ .. ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ...Η ΑΝΥΕΡΒΛΗΤΗ
ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ..ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ,...Η
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΣ!

η πρώτη διδάξασα.. Η θεά της Σοφίας...
Η Παλλάδα... Μετά τον ανυπεβλητο
ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ... ΤΗΣ.. έχουμε και την
Χριστιανική εκδοχή της ...Την
Αγία Σοφία της Κωνσνταντινούπολης!
Τίποτε δεν είναι τυχαίο εδώ!
ΠΑΡΙΕΝΩΝ & ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ζευγαρώνουν
και, ω του θαύματος, παραμένουν σήμερα
ως τα σπουδαιότερα μνημεία ΠΙΣΤΗΣ
στο σύγχρονο κόσμο...
   ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Η δικιά μας σήμερα Παναγούλα μας, σαφώς και κλέβει την παράσταση... Η Θεοτόκος κι αποκούμπι πάσης ανθρώπινης ελληνικής ελπίδας.. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε  πως είναι έν τινι τρόπω ιμμιτασιόν... κλοπυ-παστ... τη άλλης της ΜΕΓΙΣΤΗΣ -πρωτοπόρου ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ...ΑΘΝΗΝΑΤΙΩΤΙΣΑΣ ..ΠΑΝΑΓΙΑΣ ..
Μη συγχίζεστε αγαπητοί μας... Μην θυμώνετε... Μην είστε φανατίλες στις πίστες σας.Ερευνάτε τας γραφάς και θα βγείτε σε ξέφωτο!
Τώρα αν η Παναγούλα μας διαπράττει θαύματα ...εδώ και κει σε ναούς και ξωκκλήσια... Έ, μην τα κάνουμε όλα σαλάτα! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ... Όλα αυτά είναι συνάρτηση των αφηγήσεων... των θαυματουργηθέντων...ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ! Δεν απορρίπτονται ασφαλώς... αλλά και δεν τις χάβουμε ασυζητητί!
ν θέλετε να δείτε τι ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΓΙΑ...η κυρά που λατρεύουμε... και τι ΑΘΗΝΑ ... της ΣΟΦΙΑΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΑΣ, παρακαλούμε πάτε εδω> www.monidadias-news.blogspot.gr όπου αυτή τη στιγμή θα βρείτε ..ΚΑΙ  ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΤΕ...ΑΠΛΑ ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ...Κάποτε θα βγείτε σε ..ΞΕΦΩΤΟ! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ... Αν θελετε... Διαφορετικά.. θα μπερδέυεστε!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου