Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΟΚ: ΡΩΤΑ «ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ» Ο ΕΞΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ – ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ

KINEZAKI
Ο 6χρονος που δέχτηκε επίθεση, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, από αγνώστους, οι οποίοι τον νάρκωσαν και τον τύφλωσαν, ρωτά τους γονείς του γιατί όλα είναι σκοτεινά και γιατί δεν έχει ξημερώσει ακόμη ο ήλιος, γράφουν σήμερα οι κινεζικές εφημερίδες.

Το παιδί βρέθηκε το Σάββατο από τους γονείς του, λίγη ώρα αφότου εξαφανίστηκε, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειάς του, σε μια αγροτική περιοχή της επαρχίας Σανσί, στη βόρεια Κίνα.
Το πρόσωπό του ήταν βουτηγμένο στα αίματα και οι απαγωγείς του, αφού τον νάρκωσαν, του έβγαλαν τα μάτια.
Ο μικρός νοσηλεύεται σε μια οφθαλμολογική κλινική και μέχρι τώρα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πλέον τυφλός.
"Ρωτάει γιατί είναι τόσο σκοτεινά και γιατί δεν ξημέρωσε ακόμα" είπε ένας θείος του, μιλώντας στην Εφημερίδα της Νεολαίας (Πεκίνο).
"Το μόνο που μπορούμε να του πούμε, είναι ότι έχει τραυματιστεί στα μάτια, ότι πρέπει να παραμείνει με τους επιδέσμους στα μάτια και ότι όλα θα πάνε καλύτερα, όταν βγάλουμε τους επιδέσμους. Είναι πολύ δύσκολο να του εξηγήσουμε (την αλήθεια), σου ραγίζει την καρδιά" πρόσθεσε.
Πολλά κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Τρίτη ότι οι δράστες έβγαλαν τα μάτια του παιδιού για πουλήσουν τους κερατοειδείς σε άτομα που κάνουν παράνομες μεταμοσχεύσεις.
Ωστόσο, τα μάτια του παιδιού βρέθηκαν και, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν αφαιρεθεί από αυτά οι κερατοειδείς χιτώνες, γεγονός που αποκλείει κάθε πιθανότητα να σχετίζεται η απαγωγή του μικρού με εμπόριο οργάνων.
Ταυτόχρονα, η υπόθεση περιπλέκεται, αφού οι Αρχές δεν μπορούν μέχρι στιγμής να δώσουν μια απάντηση στο ποια ήταν τα κίνητρα των δραστών.( ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

2 σχόλια:

  1. ΧΡΙΣΤΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ???? Η ΚΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ??? ΦΡΙΚΗ ΝΙΩΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ???? Η ΚΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ??? ΦΡΙΚΗ ΝΙΩΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή