Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!.

ΠΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΑΝΑΒΛΕΨΑΤΕ …ΡΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ!
Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β! του Μακεδονος Βασιλεως
τα λέει ΟΛΑ!..Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΛΕΨΕ τα ελληνικά
Σύμβολα... ΣΤΕΘΕΡΟ ΧΟΥΓΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! 
 
Διαφωτιστικό το άρθρο του κ. Ηλία Κασιδιάρη για τα …δήθεν χιτλερικά σήματα που κοσμούν ως ζηγραφιές τατουάζ την αριστερά του χείρα, αν και δεξιόστροφος ο Μίστερ.
Εμείς ως γνωστόν, ειδήσεις ενδιαφέρουσες προερχόμενες από τη Χ.Α. δεν τις ρίχνουμε στο καλάθι των αχρήστων, όπως συμβαίνει με τους κόπανους των άλλων ΜΜΕ που υποδύονται τον δημοσιογράφο. Εν τάξει κατευθυνόμενα οργανέτα είναι. .. ΄Ομως υπάρχει ένα πρόβλημα με τη Χ.Α. Γιατί δεν βγαίνει να πει καθαρά πως “ δεν είναι οι Χρυσαυγίτες που αντιγράφουν φασιστικά σύμβολα , αλλά πως τα σύμβολά της είναι αρχαιοελληνικά και πως απλά ο ΧΙΤΛΕΡ τα υιοθέτησε…”

Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια , τα ελληνικά σύμβολα κλέφτηκαν από τους Γερμανούς Ναζιστές, όπως και πολλά άλλα δικά μας από Ευρωπαϊκούς λαούς..Κομμένη ταρίφα..
Μας το μετέφεραν αναγνώστες μας με την υποσημείωση “πως καλόν είναι οι Χρυσαυγίτες με αφορμή τις κλεψιές των Γερμαναράδων ελληνικών συμβόλων, να καταδικάσουν και τον Χίτλερ!
Ώστε οι μπάσταρδοι …της προοδευτικής του κώλου αριστεράς να κόψουν τον σκασμό τους. Γνωστό το στόρυ τους να δίνουν κονσέρβες-ταμπέλες παραπλάνησης…Είναι γνωστή η περίπτωση του μύθου της ταμπέλας ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , προκειμένου να προσβάλλουν τη βασιλεία στην Ελλάδα… Και τα κατάφεραν οι γκρίζοι να δημιουργήσουν κλίμα… Το ίδιο κλίμα αντιμετωπίζει και η Χρυσή αυγή , το μόνο πολιτικό σχήμα που μιλάει ελληνικά ..
Γίνεται κατανοητόν ότι η Χ.Α. στο ξεκίνημά της, προσπάθησε να δώσει στο κίνημα της μια εικόνα εκφοβιστικού ναζισμού, αλλά μέχρις εδώ. Σήμερα απολαμβάνει συμπαθειών του ελληνικού λαού , ο οποίος θα ήταν μαζικότερος σε εκπληκτικό βαθμό, αν απότασσε αυτά τα νεφελώδη που τις αποδίδουν χρεωκοπημένοι μπλαζέ τύποι της αριστεράς , ψευδοδημοσιογράφοι και ψευτοδημοκράτες.
Χτες ακόμη, αυτός ο πλαστικός δημοσιογραφίσκος Μπογδάνος του ΣΚΑΙ μιλούσε για τις χιτλερικές σβάστικες στο κορμί του Κασιδιάρη, την ίδια ακριβώς στιγμή που εμείς δημοσιοποιούσαμε την διαφωτιστική εξήγηση του Κασιδιάρη για την ελληνικότητα των εθνοσήμων μας.
Και δεν είναι μόνον αυτός ο μαλάκας… Βρίθει μαλακοειδών η ενημέρωση ειδικά στα ραδιόφωνα όπου ο κάθε Αρχίδης, τύπου Χαρδαβέλα (διάβασε όνομα και κατάλαβε τι βδέλα.. είναι, ό νταβατζής μας στην ενημέρωση!) Και δεν είναι φυσικά μόνον αυτός… Τους έχουμε καταγγείλει πριν από κανά δυό βδομάδες –με τη φατσούλα τους από δω ως ..ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ εν συνειδήσει και αποκρύπτοντες σταθερά σημαντικά γεγονότα από τον ελληνικό λαό!. Όλο αυτό το σκυλολόϊ που προσβάλλει τη δημοσιογραφία , είναι δικό μας τιμάριο… και εν τω μέτρω του δυνατού θα τους κάνουμε να κοιταχτούν στον καθρέπτη .. εκτός κι αν αυτοκτονήσουν νωρίτερα!
Εν τάξει όλα αυτά…Αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αν θέλει να μην είναι κόμμα παιδειάς,μιας παρεούλας –η στόφα των οποίων είναι καταγέλαστη, μόλις ανοίξουν το στόμα τους, ή όταν επιδίδονται σε νταηλίκια.. τύπου Τρούμπας, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, χωρίς βέβαια να πάψει να μιλάει ..ελληνικά, στοιχείο που ακουμπάει τον αλλοτριωμένο πλέον ΕΛΛΗΝΑ, από την ταυτότητά του!
Αυτά κι ό,τι καταλάβουν τα υποκινούμενα από τον …μπαμπά Μιχαλολιάκο φουσκωτοί …Αν θέλει να διαδραματίσει σοβαρό πολιτικό ρόλο



Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου