Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...κρατάνε ακόμη το γιαταγάνι!

ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ 10 ΕΚΑΤ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 
Μαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.
Αυτή είναι η μαύρη μοίρα των Χριστιανών σε Συρία και Αίγυπτο, όπου αποτελούν και στις δύο χώρες το 10% του συνολικού πληθυμσού τους, κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές.
Περισσότερες από 40 εκκλησίες κάηκαν και άλλες 23 δέχθηκαν επιθέσεις και έχουν μεγάλες φθορές από τις αναταραχές των τελευταίων ημερών στην Αίγυπτο από τους ισλαμιστές.

Περισσότερες από 300 εκκλησίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Συρία, εκατοντάδες χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες χριστιανές έχουν βιαστεί από τους ισλαμιστές.
Δείτε την έκταση της καταστροφή που προκάλεσαν στον Άγιο Ηλία της αλ Κουσέιρ οι ισλαμιστές. σε όποιες περιοχές καταλαμβάνουν εξοντώνουν όλους τους χριστιανούς που δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκαιρα, αφού πρώτα βιάζουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας
«Ηταν τρομακτικό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Εκλαιγα ασταμάτητα», είπε στο CNN ο Ρίντα Γκέργκις, επίτροπος του Αγ. Μιχαήλ, στην Αίγυπτο ενός από τους ναούς που δέχθηκαν επίθεση, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να τρέξει για να σωθεί. «Είχαν μαχαίρια, βόμβες μολότοφ, όπλα», πρόσθεσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου